Wpis z mikrobloga

fibi to była najgorsza postać w przyjaciołach, jak ja jej nienawidzę

@77LatBedeNiedojrzaly:

Fajna postać była. Wszystkie postaci były fajne. A Chandler najlepszy. Ross to bliżej miał do wykopka (staram się robić jak należy a dostawał od życia kopniaki)
m.....s - > fibi to była najgorsza postać w przyjaciołach, jak ja jej nienawidzę

@...
  • Odpowiedz
@10minuteman albo widzą jak miałkie mdlen i słabe są napisane postacie. Mówię to jako były fan i znam kilka osób które mają podobnie że za nastalatka super serial paczka przyjaciół sobie dokuczają itd ale to jest pozbawione humoru głębi i porostu ludzkim zwykłych zachowań.
  • Odpowiedz
@hellgihad Wybacz nie zauważyłem Twojego komentarza. Ja tylko dostosowuje się do narracji osób które wręcz wielbią ten serial i traktują jako coś niezwykłego wręcz wyjątkowego. Ja rozumiem idee sitcomów sam kilka oglądałem ale w moim serduszku chyba absolutne topy to Two and a half men i o dziwo Nie i met your mother, gdzie historia jest o wiele ciekawsza jest więcej emocjonalnych momentów (w przyjaciołach poprostu nie ma smutnych momentów może
  • Odpowiedz
#friends #przyjaciele #film #lata90 ...Dodam coś jako odp w wątku ale i jako komentarz dla ludzi często gęsto krytykujących ot tak:
...z opóźnieniem ale...przyjaciele to nie polski ani europejski serial...poza tym to serial z lat 90 a to przepaść czasowa, techniczna, obyczajowa....
...to serial amerykański...o pewnym założeniu...bo nie każdy serial jest ,na to samo kopyto, pomimo podobieństw...
... A dlaczego takie ważne jest że to jest
  • Odpowiedz