Aktywne Wpisy
Cisnę bekę z symetrystów, którzy co jakiś czas pojawiają się na tagach i pieprzą: 'hehe, nie mogę z was łykopki, walicie konia do tuska. Jeszcze zobaczycie, on was wyrucha razem z hołownią. Co się z tym wykopem stało, gardzę wami... '
Czytając takie komentarze od razu wiem, że pisze to sfrustrowany konfederata, który zdjęcie Sławka ma na tapecie w telefonie a zdjęcie Bosaka w portfelu.
Konfederata z gwoździem w mózgu, który nie
Czytając takie komentarze od razu wiem, że pisze to sfrustrowany konfederata, który zdjęcie Sławka ma na tapecie w telefonie a zdjęcie Bosaka w portfelu.
Konfederata z gwoździem w mózgu, który nie
Koner1391 +381
Gościu się w tańcu nie pi#rdoli, króciutko z takimi ludźmi
#usa
#usa
#humorobrazkowy #heheszki #friends
albo nie masz ich wcale
Hehe chyba że wiesz weźmiesz byle jakich hehe nie zdziwiłbym się hehe śmieszne hehe
Widziałeś cały serial czy tak po kilku odcinkach stwierdziles ze postacie sa takie sobie i generalnie plot jest bez sensu ?
Co sądzisz np o Przystanku Alaska, Frasier albo Seinfeld ? Może zwyczjanie nie lubisz
Postacie są mocno zarysowane ale płytkie dlatego żebyś mógł włączyć byle jaki odcinek i od razu mógł się wkręcić bez znajomości całej historii. Ich motywacje są zrozumiałe ze względu na ten przerysowany charakter praktycznie od razu i mnóstwo komediowych sitcomów wcześniej i później korzystało z podobnych wzorów więc nie wiem z czym masz problem.
Jaki serial komediowy tak do
@77LatBedeNiedojrzaly: chyba zapomniałaś o Maggie Wheeler która grała rolę Janice
@Klepajro: Nie trawiłem jej, najgorsze jak ona pracujac jako kelnerka śmiała się z Rossa, który wykładał paleontologię na uniwersytecie, bo hehe dorosły facet i interesuje się dinozaurami no kto to widzioł idź do normalnej roboty. Przez takie teksty ten serial miał +10 do infantylności.
@10minuteman: Tylko, że to były trochę inne seriale, podobnie jak Wings. Trochę sentymentalne i trudno porównać do Przyjaciół, którzy z założenia mieli być tylko śmieszni i fajni i nic poza tym nie stało.