Wpis z mikrobloga

@Smol_PP popularnych? Oczywiście. Fajnych? Na pozór, oglądając jakoś tak z większym skupieniem i zastanowienie mnie czy to faktycznie jest fajne, zabawne albo czy ktoś na świecie chciałby mieć doczynienia z ramką banda odpychających ludzi to wątpię.
@Smol_PP jesteś upośledzony? Widzisz różnicę pomiędzy ludźmi z wadami a tymi postaciami? To na serio nie jest skomplikowane pomyśl trochę xD i zastanów się na poważnie czy chciałbyś mieć takich znajomych
Hehe chyba że wiesz weźmiesz byle jakich hehe nie zdziwiłbym się hehe śmieszne hehe
@Klepajro: Z ciekawosci który rocznik +- kolega ? Zakładam że po 95 :P Zauważyłem że zwyczajnie młodsi ludzie nie są wstanie się odniesć do tego serialu i nie widzą w nim tego samego co przysłowiowi "milenialsi"

Widziałeś cały serial czy tak po kilku odcinkach stwierdziles ze postacie sa takie sobie i generalnie plot jest bez sensu ?

Co sądzisz np o Przystanku Alaska, Frasier albo Seinfeld ? Może zwyczjanie nie lubisz
@Klepajro: Analizujesz serial komediowy jakby to był psychologiczny dramat co najmniej :P
Postacie są mocno zarysowane ale płytkie dlatego żebyś mógł włączyć byle jaki odcinek i od razu mógł się wkręcić bez znajomości całej historii. Ich motywacje są zrozumiałe ze względu na ten przerysowany charakter praktycznie od razu i mnóstwo komediowych sitcomów wcześniej i później korzystało z podobnych wzorów więc nie wiem z czym masz problem.

Jaki serial komediowy tak do
Co sądzisz np o Przystanku Alaska, Frasier albo Seinfeld ? Może zwyczjanie nie lubisz seriali jak 90 ;D

@10minuteman: Tylko, że to były trochę inne seriale, podobnie jak Wings. Trochę sentymentalne i trudno porównać do Przyjaciół, którzy z założenia mieli być tylko śmieszni i fajni i nic poza tym nie stało.