Aktywne Wpisy

wfyokyga +24
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz
kamil525 +10
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

źródło: comment_16312702567J3EcLMTH3CB6YcRHJCUuc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1631275725uQEv7ZPHyHMH3fMyELZXDm.jpg
PobierzA na poważnie, oczywiście że istnieje ideologia LGBT, jest to stały zestaw poglądów, istniejący niezależnie od zapatrywań danej osoby na inne kwestie. Małżeństwa homoseksualne, adopcja dzieci, nieokreślone "odebranie praw homoseksualistom" i innym literkom, teraz do tego dochodzi "transfobia" czyli zwykłe obrzydzenie wobec dziwactwa.
Komentarz usunięty przez moderatora
Być może. Jest jednak różnica między naziolem, który zachowuje swoje poglądy dla siebie i znajomych, a tym, który buduje obozy koncentracyjne.
A my nie zgadzający się na homodyktaturę jesteśmy i to nas różni. Wam wystarczy odebrać Netflixa, tęczowe torebunie i tupnąć noga i już was nie ma...
Nim Mussoliniego powiesili, stali i bili mu pokłony...
Już Napoleon mówił że ci sami którzy go oklaskują jutro go powieszą...
Bart nie jest
Akurat jestem zarejestrowanym członkiem partyjnej młodzieżówki, chodzę na spotkania partyjne itp. także nie masz racji.