Aktywne Wpisy

erni13 +55
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +279
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

Jestem na studiach, nie mam żadnego doświadczenie zawodowego.
Mikrotik Certified Network Associate - 3 dni szkolenia + egzamin za 1094,70 zł
Ktoś patrzy na takie rzeczy czy tylko CCNA się liczy?
#siecikomputerowe #informatyka
Komentarz usunięty przez moderatora
ogólnie mikrotik jest bardzo intuicyjny, trochę słabo ze źródłami oprócz mikrowiki, na plus to koszt, 1k przy takim juniperze, czy fortinet to grosze
Chodzi mi o cv - sieci sam sobie teraz nie będę stawiał bo nie mam po co.
@przegrywam_przez_miasto: no to rób, z doświadczenia ci powiem, żebyś znalazł opcje stacjonarnych laborków na kursie, bo zdalne to kicha straszna
nie straszmy go tak już, niech robi kurs i cert ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zwłaszcza że nie mam co do niego wpisywać bo nie mam żadnego doświadczenia zawodowego, więc o pierwszą pracę czy płatny staż będzie ciężko
@przegrywam_przez_miasto: CCNA i czasami JNCIA zdanie certa mikrotika to będzie strata czasu bo HRy nie wezmą go wgl pod uwagę bo będą szukały tych certów które dostali od managera, który rekrutuje do swojego teamu. Plus to że w dużych sieciach nie znajdziesz mikrotika, a właśnie Cisco czy Junipera.
Z drugiej strony rodzice mają dużo hajsu a teraz wiadomo jak to jest z oszczędnościami