Aktywne Wpisy

wfyokyga +21
Kusi mnie ten barking bread, odbiłem się 2 razy po 1 odcinku i dalej się nie chciało oglądać. Trzeba chyba będzie dać 3 szanse i ostatniom
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz
alljanuszx +32

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #sterydy
źródło: comment_16306526484rUFmFrZOlrvlGbHhCMN83.jpg
Pobierz@Phyrexia: to nie jest gra na cheatach
Komentarz usunięty przez autora
@Phyrexia: xDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Phyrexia: skoro mówisz o cheatach, to zgaduję że chodzi Ci o gry komputerowe - no więc zaskoczenie! Profesjonalni gracze esportowi również sięgają często po środki mające im podnieść koncentracje, czas reakcji, zmniejszyć poziom stresu i senności na czas meczu. Nikt ich jakoś na to nie sprawdza czy nie są czymś naszprycowani. Czy w takim razie wg Ciebie ich
Komentarz usunięty przez moderatora
@Phyrexia: ja porównuje sztuczne, medyczne wspomaganie organizmu do zawodów, a Ty medyczne wspomaganie z programem komputerowym. Zastanów się, które porównanie jest złe jeszcze raz. W ogóle to "mam lepsze", nie skomentuję ^^
I jak rozumiem, uwazasz ze np EPO czesto uzywane w sportach wydolnosciowych jest lepsza/szlachetniejsza forma dopingu niz sterydy?
Zawodnicy wpadają na kontrolach antydopingowych, bo sami coś z-----i żeby się pozbyć z organizmu, albo brali środki które były z czymś zmieszane i ta inna substacja została wykryta jak to pewnie było u
I myślenie że sterydy to tylko wielkie chłopy, a w innych dyscyplinach nie, w takim kolarstwie to niby nie jest doping jak są nafaszerowani EPO? xD