Aktywne Wpisy

ChickenDriver2 +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

JorgNovartis +1073
Trzeźwi i wypoczęci plusują, a te ochlane mordy z gnijącymi wątrobami niech zdychają z kacem mordercą w łóżkach albo gdzie tam ich a-----l powlekł.
Nawet mi ich nie żal.
Szczęśliwego nowego roku jeszcze raz wszystkim!
#sylwesterzwykopem walić #alkoholizm
Nawet mi ich nie żal.
Szczęśliwego nowego roku jeszcze raz wszystkim!
#sylwesterzwykopem walić #alkoholizm

źródło: comment_1630280425F62LLhPnQcpqCCUvGZU1kr.jpg
Pobierz@rysiekryszard a ty im z jakimiś kośćmi wyjeżdżasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czym się różni wpisanie seeda na zaufanej stronie od ściągnięcia portfela z... zaufanej strony? niczym, bo jakby strona była przejęta to portfel miałby backdoora.
największe bezpieczeństwo przed portfelem sprzętowym na pc ma metamask, bo wrzucenie nowej wersji wymaga kluczy do konta na chrome store które jest to samo od lat.
Jak ktoś się nadzieje na fake stronę np. electrum, to podpis pliku też może być nieprawdziwy, bo ktoś kto się nabierze nie wie jak się nazywa deweloper i uwierzy w podpis dowolnej osoby.
To też pokazuje absurdalność tych podpisów, bo pamiętasz
@megaloxantha: Wtyczka nieweryfikowalna w zaufaniu google (centralizacja) pomijam, bo tutaj dyskutujemy o serwisie http ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A gdzie eth? A gdzie w tails monero???? ヽ(☼ᨓ☼)ノ
@Opposition_Fuhrer: zaufanie do kogoś z definicji opiera się na centralizacji, pojedynczy deweloper jest o wiele bardziej ryzykowny np. zmuszonie siłą do podpisania malware jest o wiele bardziej prawdopodobne od tego że google postanowi wydać fałszywy metamask.
Na torze tylko metamask z infurą. Te losowe serwery electrum spowodowały już duże haki przez fałszywe serwery wyświetlające komunikaty
@megaloxantha: jak ktoś łączy się ze swoim jednym nodem to można spać spokojnie
stary electrum 4.1.2 pokazuje mi VALID
nowy 4.1.5 pokazuje mi BAD
@rysiekryszard uważaj tam na siebie :)