Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Anty_Chryst: oczywiście, że się da bez tego o czym piszesz. Miałem kiedyś bez problemu.

Głupi? To nie ja nie mogę znaleźć opcji która jest w poradnikach opisana. Ustawienia > o telefonie > wersja miui tap tap 5 razy
Ustawienia > dodatkowe ustawienia > opcje programistyczne > optymalizacja miui
  • Odpowiedz
  • 2
@Tomek_Tcz: to se przeczytaj co napisałem w pierwszym wpisie. Nie było tej opcji która napisałeś i musiałem to inaczej znaleźć ale ty oczywiście wiesz lepiej

Zresztą masz filmik, i gdzie masz tą opcje optymalizacji miui? Hmm. Zrobiłem to co napisałeś i gdzie jest?
AntyChryst - @TomekTcz: to se przeczytaj co napisałem w pierwszym wpisie. Nie było te...
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: sprawdzałeś czy się instaluje? głupio pytam bo u mnie od czasu udpdate do 12.5.1 z andkiem 11 update leci na legalu z włączoną optymalizacją miui. Btw checkbox z optymalizacją miui w ustawieniach programisty powinien się pojawić po paru kliknięciach “Reset to default values” w ustawieniach programisty.
  • Odpowiedz
  • 0
@SystemFound: już wszystko ogarnąłem. Generalnie żeby wszystko zadziałało musiałem w-----ć wszystko, zainstalować od nowa najpierw managera, następnie micro g, następnie w micro g się zalogować na konto google, następnie pobrać wersje miui z 15 z przodu, następnie dopiero zaktualizować do najnowszej wersji xd

P------e jest to xiaomi, jeszcze co do checkoxa z optymalizacja. Reset to default values miałem na szaro i po prostu klikanie w to nie działało. Żeby dało
  • Odpowiedz