Wpis z mikrobloga

Największa beka z dzbanów z #neuropa, którzy nieobsłużenie niezaszczepionego klienta porównywali do nieobsłużenia śmierdzącego menela XD

No, to teraz patrzcie, jak pięknie spadają dochody. Pewnie gdyby (jeszcze) otwarte restauracje w Polsce przyjmowały śmierdzących meneli, to ich zyski wzrosłyby o 30-50 % ¯\_(ツ)_/¯

#koronawirus #4konserwy #niebieskiepaski #gastronomia #biznes
S.....y - Największa beka z dzbanów z #neuropa, którzy nieobsłużenie niezaszczepioneg...

źródło: comment_1629889415MXYGolKu8KtfthFUk8c1Vo.jpg

Pobierz
  • 35
@Sok_Mandarynkowy ja widzę wielka różnice między obozami koncentracyjnym i umieranie w nich z głodu lub zmęczenia, a działanie przeciwko nauce i stwarzanie zagrożenia dla innych ludzi będąc potencjalnie większym zagrożeniem dla całej służby zdrowia w tym nawet dla zaczepionych, bo już spieszę z pomocą szur zajmie znowu łóżko jak dostanie covida i zacznie mu brakować oddechu. No ale szurki nie myślą więcej niż niż ile harnasi zostało w lodówce i ile trzeba
@pekak:

W ciągu 10 dni od momentu wprowadzenia takich przepisów spadek obrotów restauracji i kawiarni wyniósł 30 procent, a w niektórych regionach nawet 50 proc.! (dane z 19 sierpnia, przepustki sanitarne wprowadzone 9 sierpnia)

Cytowany w dzienniku „Le Figaro” Laurent Frechet, prezes branży restauracji Krajowego Zgrupowania Indywidualnych Hotelarzy i Restauratorów (GNI-HCR), uznał, że, „od 9 sierpnia restauracje straciły dwa typy klientów – takich, którzy nie potrafili zaopatrzyć się w przepustkę (którą