@meltdown: Wszystkie drukarki tak mają. Nie pojmuje jak to jest że wszczepiamy ludziom implanty mózgowe, ale już wyprodukowanie bezproblemowej drukarki z ludzkim UI i sterownikami nie w--------------i się co aktualizację systemu jest poza naszym zasięgiem.
@meltdown Ja po wielu latach używania laserowego Samsunga teraz jak dostałem jakiegoś rzęcha od HP to po pierwszym razie korzystania z tego dziadostwa myślałem że wyrzuce tą drukarke przez okno. Niebywałe że w XXI wieku da sie robić taki sprzęt, HP i Adobe to chyba jedyne firmy którym z całego serca życze rychłego bankructwa. Nikt płakać nie będzie.
Drukarka HP, drukuje, albo nie, albo drukuje pół strony, albo gniecie papier, albo drukuje miniaturę strony, albo ustawia kolejkę która się nie drukuje i której nie można usunąć
laserowy brother, przyjmie nawet siki szatana zamiast tonera i grzecznie drukuje od lat
@assninja: droższa w zakupie, ale tańsza w eksploatacji, a później używkę sprzedasz, a nie drukarkę z zaschniętymi tuszami, która jest g... warta bez nich.
Rowniez szanuje brothera. Stery pod linucha od strzala, ani razu sie nie zaciela. Juz przeszlo rok od zakupu i uzywanie to czysta przyjemnosc. Niesamowite ze aby zrobiv cos dobrze trzeba tego po prostu nie s--------c.
@meltdown: Już powinna być w częściach, a nie zara. Jak mi dają drukarki za friko uszkodzone to HP i Canony idą od razu na rozbiórkę i złom, nawet nie próbuję naprawiać.
Ja mam Brothera dcp135 atramentowego i grzecznie służy od 2006 roku. Jak się pojemnik z gąbką na nadmiar (chyba) atramentu w 2023 roku zużył to grzecznie przyjęła wycięta z gąbki kuchennej kostkę i drukuje dalej
@meltdown: Mój brother, który ma drukować tylko strony czarno-białe i nic po za tym. Cuuudo. Teraz po 2 miesiącach nie używania sobie ją uruchomię i coś wydrukuje.
#drukarki #komputery #technologia #rozwojosobisty
źródło: signal-2024-03-22-11-05-36-962
Pobierzźródło: nie mam już siły do tej kurwy
PobierzChwalą wszyscy brothery a mój Lexmark zakupiony w 2007 wciąż działa bez zarzutu
źródło: temp_file3050748010093057692
Pobierz@assninja: droższa w zakupie, ale tańsza w eksploatacji, a później używkę sprzedasz, a nie drukarkę z zaschniętymi tuszami, która jest g... warta bez nich.