@kamdz: a jaką on ma wiedzę w tym temacie? Serio pytam. Brodaty może faktycznie osobowością telewizyjną nigdy nie był ale przynajmniej trochę się na temacie zna
@kamdz: ło jezu :/ najpierw strzelili sobie w jedną stopę, a teraz celują w drugą. Nie mam nic do Bednarka, ale nie sądzę żeby on był jakimś pasjonatem klocków Lego, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Brodaty Geek ma fajny kanał, ale niestety do tego show trzeba kogoś kto...zrobi show, no. Pewnie dlatego liczą na Bednarka, ale trochę to bez sensu.
Nie no, serio? XD Jest to jedyna osoba w polskich mediach (radio, tv, cokolwiek), która powoduje u mnie automatyczną zmianę kanału jak tylko go słyszę. Jak już pod koniec 1 sezonu odechciało mi się oglądać, to 2 nawet nie zaczynam. Jak mogli dać tego pachoła... to już pewnie Zenek Martyniuk albo ten od Bajer Full mieli za wysokie wymagania...
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/kamil-bednarek-juror-lego-masters-2-tvn-odchodzi-pawel-duda
#lego #legomasters #tvn
@ANDRZ_J: Quebo jest za drogi, a do tego ma swoje fanaberie typu autoryzacja nagrania żeby przypadkiem źle nie wypadł
Brodaty może faktycznie osobowością telewizyjną nigdy nie był ale przynajmniej trochę się na temacie zna