Aktywne Wpisy

MG78 +195
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #programista30k
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie

Na sklep właśnie wjechał rabat na -17%, do zgarnięcia z kodem KOSA17. ( ͡€ ͜ʖ ͡€
Dzisiaj #rozdajo w sierpniowym klimacie, w końcu skądś musimy brać mąkę do robienia naszych żelasów.
Jeśli rabat to za mało i najlepiej smakuje za darmo (wiadomo) - też jest taka opcja. Rozdajo wjeżdża dzisiaj w opcji 2x2. Dla 2 wybranych osób spośród pulsujących ten wpis do wygrania 2 kg dowolnych żelków. (。◕‿‿◕。)
#gusto
źródło: comment_1629819631OIM1Bmmpz22iw2j8Lo9yoW.jpg
Pobierzhttps://sklep.gusto.pl/pl/p/Mystery-Box-1kg/128
ja np lubie jajka, malinki i kwaśne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do porównań z Haribo bo było juz tyyyyyleeeee...no cóż o smakach się nie dyskutuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@grzesiekjunior: ciekawość to pierwszy stopień do piekła byczku
@niedzwiedzwodny: nie wiem o czym mówisz, może to nie były żelki ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gregorio90: w 1kg są - czego se będziesz żałował xD w mniejszych też będą, ale musisz chwilke poczekać
źródło: comment_1629828175L8w4dZb4fEnR3NJDfD8mBj.jpg
Pobierz