Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#pracbaza #logikarozowychpaskow #zalesie #logikaniebieskichpaskow #korposwiat

Baba z pracy wysłała mi maila:
Mógłbyś okiem rzucić mi na tą tabele bo coś mi to makro nie działa.
Brak załącznika.

Odpisuje:
Na jaką tabelę ? Nic mi nie wysłałaś to co ja mam zrobić z tym mailem.
I dołączyłem JPG z meme gdzie jakiś koleś pokazuje na czarną ścianę i jest podpisane :"there is nothing here"

A ona mi odpisała:
Że jestem dla niej strasznie niemiły i arogancki i że ona to zgłosi do szefostwa.

Ma baba rację i mam się czego bać ?
Bo mam ochotę jej odpisać - po pracy widzimy się w parku, wszystko sobie wyjaśnimy, będziemy się n---------ć.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6123a78b618030000a790668
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

NiebieskaLoszka: Nie. To tylko zimna suka z przewrażliwioną, szczypiącą dupą. Jednak na przyszłośc gorąco zachęcam do nie pomijania emotikon, które podkreślają żartobliwy ton wypowiedzi. Baby kierują się emocjami. Jak napiszesz do niej "ty k---o" to jutro wjedzie ci nad ranem na chatę ABW razem OMZRiKiem, ale gdy dodasz uśmieszek czy oczko, to tępia p---a uzna że jesteś słodki i pomyśli o tym jakbyś ją w nocy szmacił, zgodnie z jej fantazjami,
  • Odpowiedz
Że jestem dla niej strasznie niemiły i arogancki i że ona to zgłosi do szefostwa.

Ma baba rację i mam się czego bać ?

@AnonimoweMirkoWyznania: tu ma rację - jesteś bucem (tak jak ja), czy masz się czego bać zależy od Twojego kierownika i kierownika tej baby ewentualnie HR. Memy to się wysyła do ziomków, a nie losowych korposzczurów.
  • Odpowiedz
doniósł wkońcu na kogoś i jednocześnie na siebie bo "chciał mieć czyste plecy" i go w------i z roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@sajmen: o kur... ostro

nie pracowałem w koropo, ale widzę po waszych wypowiedziach których nie chce mi się cytować, że strasznie dużo płatków śniegu i białych rycerzy siedzi oraz osób z kijem w dupie @josoof: pozdro Nic dziwnego, że feministki naciskają na
  • Odpowiedz
po prostu te baby nigdzie indziej nie byłby w stanie pracować.

@kwaz1: bez przesady, po prostu nie należy okazywać swojego buractwa (bo inaczej takiego zachowania się nie da nazwać) losowym osobom. Po to jest etykieta w korpo aby wszyscy dobrze się czuli. Ja jestem burakiem (ale cukrowym) - z ludzikami z IT żartuję, a korposzczurom odpowiadam zgodnie z wartościami firmy. Człowiek po nastu latach się tego uczy.
  • Odpowiedz
@katius: Cześć. mam pytanie dręczące mnie i to możesz wiedzieć. "miś z ogonem i film o smolensku" jedyna wzmianka o tym ze istnialo cos takiego pochodzi z wykopu. temat jest już zakopany i jednym z tych który go zakopał byłeś ty. Czy masz jakiekolwiek informacje na temat tego filmu, gdzie go znalezc, kto go moze miec itp?
  • Odpowiedz
wiec tak. wiem ze jestem nikim dla ciebie wiec oferuje skromne 50 zł za znalezienie tego filmu. Teraz napisze wiecej o tym. Kiedy wpisze się "mis z ogonem smolensk" w google wyskakuje jedynie info z wykopu. Prosze sprawdz :( Jeżeli masz kontakt z adminami sprzed (o boże) 10 lat to prosze napisz do nich. Ktoś z nich musiał to zakopać.
  • Odpowiedz
Słuchaj ja wiem jak to brzmi. Nie masz trochę kontekstu który świetnie został wykreowany przez Kacpira w jego najnowszym Icebergu o polskich Lost media. Proszę nie krytykuj mnie za próbę poszukania pomocy. Ktoś taki jak ty jest jedną z najlepszych osób do odszukania tego filmu.
  • Odpowiedz