Aktywne Wpisy

karolina-oska +123
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +94
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

#pracbaza #logikarozowychpaskow #zalesie #logikaniebieskichpaskow #korposwiat
Baba z pracy wysłała mi maila:
Mógłbyś okiem rzucić mi na tą tabele bo coś mi to makro nie działa.
Brak załącznika.
Odpisuje:
Na jaką tabelę ? Nic mi nie wysłałaś to co ja mam zrobić z tym mailem.
I dołączyłem JPG z meme gdzie jakiś koleś pokazuje na czarną ścianę i jest podpisane :"there is nothing here"
A ona mi odpisała:
Że jestem dla niej strasznie niemiły i arogancki i że ona to zgłosi do szefostwa.
Ma baba rację i mam się czego bać ?
Bo mam ochotę jej odpisać - po pracy widzimy się w parku, wszystko sobie wyjaśnimy, będziemy się n---------ć.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6123a78b618030000a790668
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania:
źródło: comment_1629765800LjviU0g17uQ8XkEQIb6EhA.jpg
PobierzWidać, że chłop od pługa oderwany. Naucz się współżyć w korpo, bo kariery nie wróżę z takim zachowaniem. xd
@Obserwator91: A ciebie od czego oderwano? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1629765954mADJ4c5ouTE7MHnZf5vILC.jpg
Pobierz@AnonimoweMirkoWyznania: przypau jak Ci wklepie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: tu ma rację - jesteś bucem (tak jak ja), czy masz się czego bać zależy od Twojego kierownika i kierownika tej baby ewentualnie HR. Memy to się wysyła do ziomków, a nie losowych korposzczurów.
Grożenie jej pobiciem w parku w korpo doprawdy wyborny pomysł, Einsteinie XDDD
@sajmen: o kur... ostro
nie pracowałem w koropo, ale widzę po waszych wypowiedziach których nie chce mi się cytować, że strasznie dużo płatków śniegu i białych rycerzy siedzi oraz osób z kijem w dupie @josoof: pozdro Nic dziwnego, że feministki naciskają na
@kwaz1: bez przesady, po prostu nie należy okazywać swojego buractwa (bo inaczej takiego zachowania się nie da nazwać) losowym osobom. Po to jest etykieta w korpo aby wszyscy dobrze się czuli. Ja jestem burakiem (ale cukrowym) - z ludzikami z IT żartuję, a korposzczurom odpowiadam zgodnie z wartościami firmy. Człowiek po nastu latach się tego uczy.