Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz
SzubiDubiDu +142
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000018819
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#pracbaza #logikarozowychpaskow #zalesie #logikaniebieskichpaskow #korposwiat
Baba z pracy wysłała mi maila:
Mógłbyś okiem rzucić mi na tą tabele bo coś mi to makro nie działa.
Brak załącznika.
Odpisuje:
Na jaką tabelę ? Nic mi nie wysłałaś to co ja mam zrobić z tym mailem.
I dołączyłem JPG z meme gdzie jakiś koleś pokazuje na czarną ścianę i jest podpisane :"there is nothing here"
A ona mi odpisała:
Że jestem dla niej strasznie niemiły i arogancki i że ona to zgłosi do szefostwa.
Ma baba rację i mam się czego bać ?
Bo mam ochotę jej odpisać - po pracy widzimy się w parku, wszystko sobie wyjaśnimy, będziemy się n---------ć.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6123a78b618030000a790668
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Nie jesteś już w gimnazjum
Napisałem, ze znowu test nie działa i dalek smutna buźkę na końcu - :(
Miałem rozmowę ze wprowadza zła atmosferę i ze to niczyja wina i ze zasmucam team
@AnonimoweMirkoWyznania: no w moim zespole miałbyś już light alert, nie dlatego że wysyłasz memiki tylko że (a) marnujesz czas na smarowanie pasywno-agresywnych odpowiedzi (b) jesteś takim downem że nie kumasz że ktoś po prostu
Może chciała żebyś osobiście jej to makro poprawił za niewielką opłatą w naturze( ͡° ͜ʖ ͡°)
" Hej chętnie ale chyba coś jest u mnie nie tak i moja poczta usunęła ten załącznik czy możesz go wysłać ponownie? Przepraszam za problem"
@AnonimoweMirkoWyznania: jaki buc xD