@Zoyav kotki są fajne ogółem, więc sie bardzo ciesze z tego faktu.
Ale wątpię, abys go znala naprawdę. Jest taki serial o nazwie " sekretne zycie kotów ". Polega on miedzy innymi na tym, ze kotkowi mocuje sie gps, kamery w domu, a następnie pokazuje właścicielom ich zycie. Większość jest w szoku to co robią. Są zawsze zdziwieni.
@Zoyav: Ładna twórczość własna, ale nie ma czegoś takiego jak piętra połówkowe ( ͡°͜ʖ͡°) tak się niby mówi w tych blokach, ale to nadal są 0,1,2,3,4. Jak ktoś ma w domku jednorodzinnym wysoką piwnice to też nie ma tam parteru 0,5 i piętra 1,5...
@Zoyav: sufit/podłoga ( ͡°͜ʖ͡°) jeśli chodzi o to co na zdjęciu jest jako 1,5 to nadal jest to 1 piętro. Taki blok to tak jakby zestawione ze sobą 2 bloki lekko przesunięte i mieszkania zawsze są tylko do połowy budynku. Piętra nie liczy się po schodach tylko od poziomu parteru. Parter to parter a nie jakieś 0,5...
20 lat temu w polskim slangu młodzieżowym dominowały: beka, maniura, przychlast, żal kropka pl, kozacki, czaisz. niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.
Nikt nie rozwiązał dobrze mojej zagadki o piętrach, więc wstawiam odpowiedź (╯︵╰,)
#budownictwo #architektura #wielkaplyta #bloki
źródło: comment_1629576342W3ZTZtyLec2Waiz6siHgDO.jpg
PobierzAle wątpię, abys go znala naprawdę. Jest taki serial o nazwie " sekretne zycie kotów ". Polega on miedzy innymi na tym, ze kotkowi mocuje sie gps, kamery w domu, a następnie pokazuje właścicielom ich zycie. Większość jest w szoku to co robią. Są zawsze zdziwieni.