Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 253
@EmDeCe: Brawo zielony ludziku, tylko zapomniałeś wspomnieć, żeby zdemontować granice i wpuścić wszystkich bez kontroli.
  • Odpowiedz
Brawo zielony ludziku, tylko zapomniałeś wspomnieć, żeby zdemontować granice i wpuścić wszystkich bez kontroli.

@tellet: lewacy serio tak myślą - mają gdzieś narodowości i granice, chcą jednego wielkiego imperium Europejskiego a potem światowego.
  • Odpowiedz
  • 7
@EmDeCe tiaa wcale nie chodzi o to że trzeba ich niańczyc dajac mieszkanie pieniądze itp. przecież mamy tyle mieszkań wolnych tylko czekających na nich xD az się cieszę że mi dojebia nowe podatki żeby ich utrzymywać.
  • Odpowiedz
  • 0
@EmDeCe kek xd każdy zadeklarowany wyznawca allaha jest fanatykiem według naszych standardów, więc to nie jest żadne przypuszczenie tylko pewność.
  • Odpowiedz
@rbk17 Wolałbym żyć w Unii Europejskiej, gdzie Polska byłaby czymś na wzór stanu w USA, zdecydowanie. I nie czaje, czemu ktoś tego moze nie chcieć. Tzn wiem, że jesteśmy dzikim krajem, gdzie większość ludzi wierzy w czary, bozie na chmurce, jest ogólnie ciemne i boi się wszystkiego, co jest jakkolwiek inne od nich ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@GrammarNazi. @EmDeCe no chyba was p------o. Jak tak wam się w Polsce nie podoba pod względem ludzi ( za mało ciapaków i czarnych) to śmigajcie na zachód. Zobaczycie jacy to mili i swiatli ludzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: ale na c--j mi piszesz kto siedzi w polskich więzieniach? xD
Wcale nie jest zakłamane. Ważne że jest takie jakie chcesz żeby było xD
Może lepiej pokaż dzbanie procentowe zestawienia. Ile Polaków siędzie w więźniach w UK. Ile siedzi na zasiłkach a ile siedzi na pełen etat w robocie
i jeszce najlepiej zestaw to z innymi krajami mieszkającymi na Wyspie
  • Odpowiedz