Aktywne Wpisy

KukiScotland +215
Mirki i Mirabelki, potrzebna pomoc dla jednego z nas.
Wykop wielokrotnie Pokazał Siłę w Pomaganiu !
Potrzebne Dobre słowo wsparcia i symboliczny datek o to Was dzisiaj bardzo proszę.
@PanTuNieMieszkasz
To bardzo dobry człowiek,znalazł się w trudnej sytuacji życiowej .
Walczy o życie swojej ciężko chorej Mamy(nowotwór), leczenie ukochanego psa Niko (który ma postępującą chorobę wątroby) oraz o własne zdrowie
Wykop wielokrotnie Pokazał Siłę w Pomaganiu !
Potrzebne Dobre słowo wsparcia i symboliczny datek o to Was dzisiaj bardzo proszę.
@PanTuNieMieszkasz
To bardzo dobry człowiek,znalazł się w trudnej sytuacji życiowej .
Walczy o życie swojej ciężko chorej Mamy(nowotwór), leczenie ukochanego psa Niko (który ma postępującą chorobę wątroby) oraz o własne zdrowie
źródło: wykop-pomoc
Pobierz
krucjan +217
Wpadam se na rapackiego na anakondę, ta blondynka, ukrainka co na kasie jest mnie zobaczyła i mówi: "o, stały klient, dzień dobry". Odebrałem maczugę, siadam do stolika, jem i nagle nie woła: "proszę pana, prezent dla pana" xD
Dostałem okulary przeciwsłoneczne jako stały klient xD
Nie wiem w sumie czy to dobrze ale jednak czuję się trochę doceniony xD
#szczecin #jedzzkrucjanem #kebab #anakonda
Dostałem okulary przeciwsłoneczne jako stały klient xD
Nie wiem w sumie czy to dobrze ale jednak czuję się trochę doceniony xD
#szczecin #jedzzkrucjanem #kebab #anakonda
źródło: IMG_20260723_175035
Pobierz

#p0lka #blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Kilka razy pisałem już o przypadku kierowcy autobusu szkolnego z mojej rodzinnej miejscowości. Pewna nastolatka, prawdopodobnie zmagająca się z poważnymi problemami psychicznymi (albo po prostu szukająca atencji), fałszywie oskarżyła go o molestowanie. Kierowca został natychmiast zwolniony przez samego starostę (PKS polegał pod powiat), a jeszcze tego samego wieczoru wybito mu okna w domu. Dopiero gdy inne dzieci zeznały na policji, że dziewczyna ma wybujałą fantazję, a funkcjonariusze mocniej ją przycisnęli,
Obejrzę, dzięki. Z tego, co wiem, ten chłop rozwiódł się z żoną (a właściwie to ona go zostawiła). Najpierw pracował jeszcze gdzieś w Polsce jako kierowca autobusu, a teraz jest pracownikiem fizycznym za granicą.
@Famine: ludzie działają +- podobnie jak wykopki na głównej, najpierw rzucamy gównem, a jak się okaże, że niesłusznie to w sumie zgonimy na spisek i elo. Sumienie czyste.
@plejton26: Firmowa impreza z dziećmi? Mikołajki?
no to ogólnie nie jest kwestia polski tylko globalnie takich historii jest całe mnóstwo, a jeszcze gorzej jak sędzia jest tej samej płci co oskarżająca
Ps. Brawa dla kumpla, że tego nie zostawił i brawa dla jego adwokata, że to ogarnął. A korpo niech płaci, jak są zbyt tępi, żeby pomyśleć nad tym,