Aktywne Wpisy

chrupki_z_zupki +145

moll +44
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz

#katowice #gliwice #chorzow #zabrze #swietochlowice #rudaslaska #sosnowiec #tychy #bytom
Najlepsze miejsce do zamieszkania na śląsku to
Komentarz usunięty przez autora
a
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie Gliwice. Studiuje tu i planuje potem zostać. Wszystko jest, a Kato mi się za bardzo nie podoba jakoś.
Tylko, że mieszkania najlepiej szukać centrum ryszki, gałeczki, młodzieżowa. Pewnie jeszcze gdzies, ale tak dobrze Chorzowa to nie znam ;D
Bezsprzecznie jest to jedno z bardziej zielonych miejsc, znajdziesz tu sporo przestrzeni do rekreacji, a już ścieżki rowerowe w stronę Pszczyny to bajka. Komunikacja miejska bardzo spoko, dodatkowo szybko dostaniesz się do Katowic koleją (+park&ride), bez problemu wyskoczysz też w góry
Nie wiem co rozumiesz przez atrakcyjność nieruchomości, ale wydaje mi się, że jest w czym wybierać: sporo