Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Minieri ma w tym doświadczenie, też o--------ł naiwnych wykopków na kasę, nie ujawnił ile dostał, a później przyznał się, że w sumie to on miał oszczednosci i by przeżył, ale stwierdził że lepiej się wzbogacić na wykopkach.

@MolestaEwnement: gdzie tak napisał?
  • Odpowiedz
@Kasia123456789: jak zadawałem mu pytania to zaczął plątać się w zeznaniach i przyznał się, że miał oszczędności do przeżycia i bez zbiórki by sobie dał radę, ale po prostu te tysiące od wykopków mu się należą za pracę jaką wykonuje z golgifami XD. O ile nie usunął to po pracy mogę poszukać czy jeszcze jest.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn typ oczywiscie klamie, nikogo nie oklamalem ani nie oszukalem. Napisalem tylko ze na jedzenie dla siebie i zwierzat jeszcze mialem i w sumie tylko tyle. Nie mialem zadnych wiekszych oszczednosci a rachunki trzeba placic. Poza tym jak czytam ze ten typ zebral 10k to powoem wam ze ja nie dostalem polowy ten kwoty a na schronisko poszlo 1k bo to i tak bylo dla mnie duzo wiecej niz oczekiwalem i
  • Odpowiedz
@Minieri: które zdanie w mojej wypowiedzi jest kłamstwem?

Opisałem po kolei co zrobiłeś:

1) ogłosiłeś, że jesteś w natrudniejszej sytuacji w życiu i błagasz o pomoc
2) wykopki wysłali ci więcej niż
  • Odpowiedz
3) na pytania o rozliczenie, atakowałeś pytających i nie rozliczyłeś

@MolestaEwnement: To jest kłamstwem bo nikogo nie atakowałem tylko tłumaczyłem że gdybym zbierał na konkretny cel to bym podał kwotę, ale kilku wykopków poradziło mi że to nie jest niczyja sprawa i żeby nie podawać.

5) stwierdziłeś, że należy Ci się to za golgify, które robisz

@MolestaEwnement: To już kompletne kłamstwo,m nigdy nie napisałem że cokolwiek mi się
  • Odpowiedz