Aktywne Wpisy

Iudex +51
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
Lardor +153
Trzymajcie się tam w tym Świnoujściu #swinoujscie #komunikacjamiejska
źródło: temp_file2968623105063348881
Pobierz

@sixty-five: no chyba nie.
PLUJĘ NA P0LACZKI.
HA TFU NA P0LACZKI
źródło: comment_1628676879LCYQBKychh67fam2HmW73U.jpg
Pobierz@GrochenMochen: Masz rację, większość z nich nawet na posiedzeniach leci w kulki i zajmuje się telefonami, tabletami albo śpi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A serio - bądźmy szczerzy, większość to miernoty które jedyne co robią to głosują jak dyscyplina partyjna przykaże. Tych, którzy naprawdę pracują, mają sprawnie działające biura poselskie
@revinPL: od analizowanie punkt po punkcie ustaw są sejmowe komisje, owszem może i tam jakiś poseł się w niej zaplącze ale raczej mają od tego ludzi
praca polityka to przede wszystkim (uwaga, szok): uprawianie
To było wyolbrzymienie żeby pokazać jak mało przerwy w pracy ma przeciętny człowiek w porównaniu do tych patałachów, którzy na dupie paru godzin nie mogą usiedzieć. Nie, nie mam 15 minut przerwy, ale dziękuję za troskę chłopaki xD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD