wysuwa na tyle silny silniczek, że sytuacja dokładnie taka sama co przy szarpaniu ręką - chrupnie lód i tyle. Zawsze możesz otworzyć przytrzymując przycisk, wtedy drzwi po 3s same odskakują bez wysuwania klamek.
Typie, jest 2021 rok, myślisz że nikt poza Tobą nie pomyślał o czymś takim jak minusowa temperatura? Bez kitu, połowa wykopków ponad wiek temu to by pewnie się bała elektryczności, bo w końcu lampa naftowa lepsza xD
@fiman: ale ty wiesz, że w q4 z przodu jest tylko atrapa grilla a nie faktyczny grill, powietrze tam nie wpada. A co do silniczków to z tego co wiem takie rzeczy nie są zasilane z akumulatorów trakcyjnych tylko z tradycyjnej instalacji którą zasila typowy dla wszelkiej maści aut akumulator, a masa takich silniczków to kwestie gramów. I wracając jeszcze do tego grilla pozbawiona go elektryczna Kona, dość obłe auto
@MatPL1122: > A co do silniczków to z tego co wiem takie rzeczy nie są zasilane z akumulatorów trakcyjnych tylko z tradycyjnej instalacji którą zasila typowy dla wszelkiej maści aut akumulator,
@g0dl1ke: dostały tylko i wyłącznie fotochromatyczne ściemnianie ale tylko w wyższych wersjach wyposażenia. W niektórych samochodach wycofano się z tego. Są takie jak były. To nadal kawałek szkła ze srebrem/chromem. fotochrom czy jest czy nie nie sprawia, że lustro zachowuje się całkowicie inaczej. Owszem poprawia widzenie w nocy ale nic poza tym. Bez niego będzie nadal spełniać swoją funkcję.
no to według twojej logiki poduszki jak poduszki, lusterka jak lusterka, abs jak abs to też klamka to nadal klamka, wysuwa się i za nią ciągniesz żeby otworzyć, ta sama technologia sprzed 50 lat. Przecież nadal fizycznie uruchamiasz cięgno, chowa się sam uchwyt XD
@g0dl1ke: no nie do końca. Jak widzisz, żadne z urządzeń które wskazałem nie traci swojej funkcjonalności, jeżeli nagle usuniesz te elementy. Tutaj z klamką wysuwaną jest
#nio #gielda #motoryzacja #samochody
Komentarz usunięty przez autora
@g0dl1ke: zakładam,
@g0dl1ke: lusterka, wycieraczki, hamulce, poduszki powietrzne, abs (esp to rozwinięcie które bazuje na abs) Co wygrałem?
sorry dalej mi się nie chce czytać
@g0dl1ke: dostały tylko i wyłącznie fotochromatyczne ściemnianie ale tylko w wyższych wersjach wyposażenia. W niektórych samochodach wycofano się z tego. Są takie jak były. To nadal kawałek szkła ze srebrem/chromem. fotochrom czy jest czy nie nie sprawia, że lustro zachowuje się całkowicie inaczej. Owszem poprawia widzenie w nocy ale nic poza tym. Bez niego będzie nadal spełniać swoją funkcję.
@g0dl1ke: no nie do końca. Jak widzisz, żadne z urządzeń które wskazałem nie traci swojej funkcjonalności, jeżeli nagle usuniesz te elementy. Tutaj z klamką wysuwaną jest