Aktywne Wpisy
Uszatek1937 +503
#depresja Mama w piątek umarła,zostałem sam jak palec,fotmalności eałatwione,ale żadnej pomocy.Smutne

Woockashek +206
Mirki, co za p------a akcja z #psiarze. Będąc na spacerze z synem i psem postanowiliśmy wejść na chwilę do żabki. Zostawiłem psa (5 kg maltipoo) na zewnątrz przywiązanego do słupka, żeby po 5 minutach po niego wrócić. Minęło dosłownie 30 sekund od wejścia do sklepu i jakaś kobieta wchodzi do sklepu mówiąc mi, że mój piesek PŁACZE i przecież mógłbym z nim wejść do sklepu bo tu pozwalają. Ja

Komentarz usunięty przez moderatora
@123_: czemu kierowca jest idiotą? Może zareagował trochę nerwowo, ale to rowerzysta złamał przepisy, i to kilka.
@123_: w sensie bo zatrąbił na nielegalnie przekraczającego przejście DLA PIESZYCH pedalarza?
1) To na kierowcy spoczywa większa odpowiedzialność, rowerzysta jest traktowany jak pieszy, znajdował się już na pasach, a dziadek nie zdejmował nogi z gazu, tylko zaczął trąbić na 8 metrów przed pasami.
2) Od egzekwowania przepisów jest sąd i policja, a nie inny uczestnik ruchu drogowego.
3) Jeżeli dziadek by potrącił rowerzystę to grozi mu art. 177 KK (do 8 lat więzienia, jeżeli to recydywa) + co najmniej 15
@123_: nieprawda, oboje są pełnoprawnymi uczestnikami ruchu drogowego.
@123_: to w takim razie konfitura idzie do paki, bo dowala się do surroniarzy na chodnikach a zgodnie z twoją upośledzoną logiką, powinni być traktowani jak piesi xD
BTW ciekawe czemu idol wykopowy marmolada czy jak tam się takimi przypadkami nie interesuje.
Chciałeś powiedzieć "nielegalnie zatrąbił na nielegalnie przekraczającego przejście rowerzystę".
ehhhhhhhh ale kasta padalarzy bedzie sie wyklucac ze rowerem mozesz jechac po pasach!!!!!!
źródło: obraz
Pobierz