Aktywne Wpisy
Supernowa +97
Poznawalam typa na wykopie, mielismy sie spotkac, ale koledzy odradzali mu bo "dziewczyna z wykopu na pewno gra w lola, jest brzydka, gruba i ma pryszcze" xdd NO KONIEC SWIATA

Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Byłby podobny do zatrzymanego, gdyby nie ogromna progresja wiekowa.
Nieżyjąca już matka Izy w każdym podcaście mówiła, że osoba którą widziała była dużo młodsza, a oni szukają jakiegoś dziada.
Obstawiam, że kobieta powiedziała im że mężczyzna miał siwe włosy, więc z d--y założyli że musi być stary.
A gdyby jej faktycznie posłuchali, że był to młody człowiek z
źródło: HK7UoaLXoAACc_a
PobierzPamiętam, że mama jej nie miała zdrowia na walkę i szybko zmarła stosunkowo po córce, ale tu masz rację, że nie słuchano jej, ale babcia też mówiła, że to nie ten i chyba to miało być szybkie śledztwo na kogoś kogo mieli w bazie, a wyszło, że tamten ma alibi lub DNA
i w ogóle że popełnił tę ohydną zbrodnię gdy był zaledwie 22-letnim studenciakiem, a cały czas panowała narracja, że zrobił to jakiś stary zboczeniec
@thorgoth: Szkoda że więcej o tym nie ma, jak to w ogóle wygląda ten proceder.
1. Ja nie miałem wpisu o Izie, za to napisałem o Darii
2. W sprawie Darii Relugi jest zabezpieczone DNA.
Ja zapamiętuje sprawy kryminalne po charakterystycznych szczegółach. Tą charakterystyczną rzeczą w sprawie Izy był jej wygląd.
Mając 13 lat miała urodę i fizjonomie dorosłej kobiety.
Teraz dochodzi drugi nietypowy szczegół - sprawca był młodym ale siwym człowiekiem, jak Jacek Magiera.
Fun fact: mój kolega @Karpatnik jakieś 2 tygodnie temu zapytał, czy sprawy Darii i Izy mogą być powiązane i wtedy odszukałem tą informacje.
Gdyby to był ten sam sprawca, to by na to dawno wpadli
@saser91: na imię ma Michał, a na nazwisko tak, jak jedna z wokalistek Varius Manx