Aktywne Wpisy

Soongoku +116
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę

@sylwke3100: Niby czemu? Tak jak mówił sierżant bagieta nie ma co robić z tego sensacji bo są leki niewpływające na kierowaniem pojazdami. I najczęściej właśnie tak jest.
@piker: Ale mi nie chodzi o te leki
Chodzi o to że na początku była mowa o tym że
@sylwke3100: W sumie zmiana na 3:30 nie wiem czy nie jest bardziej męcząca, niż nocka. Sam nigdy nie zaczynałem pracy aż tak wcześnie, ale wstawałem o 3:30 i cóż, dzień zmarnowany.
@sylwke3100: No. Uciekł w bezpieczne miejsce i zgłosił zdarzenie przełożonemu, a ten powiadomił policję. W jaki sposób "s----------e" jest obciążające w sytuacji,