Aktywne Wpisy
Lucjusz7 +2
#rozowepaski #przegryw
Dziewczyna jest w ciąży i zostane niestety ojcem totalnie moje życie się załamało w tym momencie, mega się boje że sobie nie poradzimy. Mówie jej żeby się nie martwiła i wgl ale ja wewnętrzenie umieram, ja nie jestem ogarnięty, ja nie chce siedzieć i zmieniać pieluch z tym szlaufem. Mam ochote wyjechać zagranicę ale boje się, że moi rodzice bedą musieli ponieść koszty moich czynów i to mi się słabo
Dziewczyna jest w ciąży i zostane niestety ojcem totalnie moje życie się załamało w tym momencie, mega się boje że sobie nie poradzimy. Mówie jej żeby się nie martwiła i wgl ale ja wewnętrzenie umieram, ja nie jestem ogarnięty, ja nie chce siedzieć i zmieniać pieluch z tym szlaufem. Mam ochote wyjechać zagranicę ale boje się, że moi rodzice bedą musieli ponieść koszty moich czynów i to mi się słabo
Sajko_gang +9
oceny chłopskie patrząc na to że nic się nie ucze nie takie złe na lekcje to tak też nie dużo unikam raczej #przegryw
Z racji, że już mam dość czytania z dupy ekspertów zrobiłem, krótką analizę tego co się stało w Katowicach- mowa o zabójstwie ( bo w mojej opinii tym było) 19 latki przez kierowcę autobusu.
Na filmie widać wyraźnie, że ofiara jak i jej partner nie uczestniczyli w bójce od samego początku.
Widać też, że kierowca ciągnąc cały czas pod autobusem 19 latkę skręcał autobusem goniąc jej partnera kiedy ten próbował uciec na chodnik.
Proszę jedynie aby udostępniać ten materiał aby ukarać sprawce i aby pokazać, że wszelki hejt na ofiarę jest bezpodstawny.
Trzeba zrobić wszystko aby ten człowiek poniósł karę za to co zrobił. Jeśli ktoś z policji zobaczy i ktoś im podeślę to mam nadzieje, że mój tok myślenia okaże się pomocny
@wmw987: Poza tym że ogólnie jak nie znajdujesz się na jezdni, to szansa, że coś cię potrąci, celowo lub nie, tak jakby drastycznie maleje.
A z tym tekstem na końcu i udostępnianiem, to jednak xD, od sądzenia jest sąd.
Komentarz usunięty przez autora
Na szczęście sprawą zajmują się organy ścigania a nie facebookowi i wykopowi napinacze uzbrojeni w chłopski rozum
Szczegółowa analiza jak i materiał zostaną przekazane do prokuratury. Myślę, że sprawa została juz przez Pana rozwiązana, dziękujemy za współpracę.
_KWP w Katowicach_
#grammarnazi
4 żeby napi... w drzwi, koleś odwraca w stronę ich głowę i daje depa nie patrząc przed siebie
6 koleś nie ucieka tylko na początku chce za wszelką cenę zatrzymać autobus bo widział gdzie laska trafiła, co nawet widać na 3 filmie jak go goni
bez monitoringu z wewnątrz to se w tyłek włóżcie swoj CSI wykop
Komentarz usunięty przez autora
Zapomniałeś, że chwilę wcześniej potrącił tym autobusem dziewczynę więc logiczne, że powinien nie uciekać tylko czekać na policję. @krispp słusznie pisze, że w tamtym miejscu nie ma mowy o tym, że był rozpędzony i ich nie zauważył albo nie zdążył wyhamować. Musiał celowo wjechać w te dziewczynę więc nic dziwnego, że ludzie zaczęli walić w drzwi i chcieli chwilę po potrąceniu. Potrącenie i ucieczka z miejsca zdarzenia to też już
Nikt nie atakuje kierowcy dopóki ten nie wjeżdża celowo w pierwszą dziewczynę. Jestem w tamtym miejscu bardzo często i nie ma mowy o tym, żeby nie zdążył wyhamować lub ich nie zauważył. Po prostu zamiast czekać lub ominąć po prostu potrącił dziewczynę i zanim to się stało musiał stać na przystanku, który jest zaraz obok tylko po to, żeby na nią wjechać.
Poza tym nie potrącił tej pierwszej dziewczyny przypadkiem. Tam zatrzymują się wszystkie autobusy i na innych nagraniach widać to wyraźnie, że inni kierowcy czekali.
Tego nie wiemy jak by to się skończyło... Raczej nie rzucili by się na niego wszyscy, żeby go zabić i jeśli celowo wjechał w te dziewczynę to nawet jak by dostał w twarz od kogoś to było by to tylko z jego winy. Autobus nie służy do tego, żeby przepychać grupkę 18- 20 latków bijących się na ulicy.
@jamnig: może gdyby nie prowadził po mixie opioidow z antydepresantami to nie byłby taki strachliwy i podejmował racjonalne decyzje.
Ja tu widzę 3 winnych:
1. Patusow którzy toczyli bójkę
2. Chłopaka który niepotrzebnie się wtrącał
3. Kierowcę który możliwe nie był stabilny psychicznie i nie powinien prowadzić autobusu po takim mixie leków.
Dziewczyna jest tutaj najmniej winna i jak widzę
@wmw987: obejrzyj jeszcze raz film. Wyraźnie widać jak patusy szarpią za drzwi żeby je otworzyć.
Ale też nie bądźmy hipokrytami i trzeba przyznać, że jak się ma po 18 lat to się robi głupie rzeczy. Banda szczyli biła się i nie zwracała uwagi, że stoi na ulicy i dopiero jak kierowca wjechał w nich to ten chłopak się wtrącił. Według mnie mimo wszystko największą winę ponosi kierowca. Gdyby czekał jak reszta na przystanku a nie wjechał w te dziewczynę i zaczął trąbić to pewnie ten