Wpis z mikrobloga

• 281
@Przegrywex: Jprd już ich tam konkretnie p----------o. Śmiałem się, że lewaki przesadzają nazywają ICE gestapo ale kurna mać są jakieś granice.
  • Odpowiedz
lewaki przesadzają nazywają ICE gestapo ale kurna mać są jakieś granice.

@Variv: ciezko inaczej nazwac uzbrojone bojowki zamaskowanych, nieprzeszkolonych agresynych gosci, ktorzy nie chca sie identyfikowac i maja w dupie nakazy.

Ale spoko, Trump mowi, ze sie bronili, bo chlop strzelal do agentów, wiec FAFO i wszystko jest w porzadku ;)
  • Odpowiedz
@Variv: normalnie chłop wyciąga pistolet i dokonuje egzekucji strzelając gościowi na kolanach w plecy

dobrze że gdzieś za oceanem XD liczę że następnym razem odstrzelą drugiego "funkcjonariusza" z ICE to będzie śmieszniej
  • Odpowiedz
@Variv: nie chodzi mi o jego b--ń, mam wrażenie że próbował wyciagnac bron ktoregos z ICE. Nie widac co robi w sensie jego gorna czesc jest zaslonieta, ale mam podejrzenie ze moglo tak być.
  • Odpowiedz
@Variv: Lewactwo przesadza jak zawsze, trzeba było się nie wyłamywać, siedzieć w domu i grzecznie wykonywać polecenia miłościwie panujących. Stupid games stupid prizes, fafo libtardzie.
  • Odpowiedz