Aktywne Wpisy
Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym
DrBarrel +39
Polecam zapisać sobie ten obrazek w razie gdyby kiedykolwiek was kusiło by chodzić na protesty z błyskawicami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #pieklomezczyzn #blackpill
@chrominancja: Hmm jak kobieta nie chce dziecka, a boi sie
Inna sprawa to mentalność kobiet i zachowanie jak w przykładzie, który przytoczyłeś, ale protesty, choć mam do nich zastrzeżenia, były ogólnie słuszne.
@jojac70: to ze durna p0lka go oklamala to nie jest jej wina?
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli wprowadzą tabletki antykoncepcyjne dla mężczyzn to będziemy mieć gwałtowny spadek urodzeń.
No #!$%@? xD Dosłownie to samo tylko że strony się odwróciły, i już pewnie nie brzmi to tak fajnie, co?
Jak ja się brzydzę takimi hipokrytkami.
@chrominancja Prawda jest taka że jakby chciała go oszukać na dziecko to i gumy by przebijała. Jak tutaj zaaplikujesz tę swoją pokrętną logikę?
Komentarz usunięty przez autora
@chrominancja: ja nie porównuje aborcji do antykoncepcji.
Jak facet boi sie zaplodnienia partnerki to niech stosuje gume niezaleznie od antykoncepcji hormonalnej.
Jak kobieta boi sie zajsc w ciążę to niech nie daje facetowi bez gumy niezaleznie od abtykoncepcji hormonalnej.
Prosciej sie nie da.
Komentarz usunięty przez moderatora
@jojac70: Są faceci, którzy chcą mieć dzieci. Problem jest taki, że to Wy nie chcecie mieć z nimi dzieci.
Dlaczego tego nie robisz?
@pejs_klostein: to bardziej pisałam do innego użytkownika, którego dziwne poglądy znam od dawna, a nie konkretnie do obrazka.