Aktywne Wpisy
JaX92 +124
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +122

Mam starego laptopa i chce go używać tylko do netflixa (podłączony przez HDMI do telewizora FHD)
#komputery #systemyoperacyjne
dla mniej zaawansowanych polecam Lubuntu
@Spofity: lubuntu/xubuntu
@Spofity: #voidlinux #void
Dopiero teraz zauważyłem, że temat dotyczy monitora FHD, ale nadal beka, że z na Linuxie są z tym problemy.
PS Beka.
PS PS Rdolisz nie na temat.
Zainstalowałem linuxa Lubuntu:
1. Najpierw powalczyłem ze sterownikami od grafiki, bo nie chciał wykryć niczego co pod port HDMI podepnę. Ok, udało się.
2. Odpalam firefoxa i nie działa netflix, wyskakuje jakiś kod błędu. Dobra szukam po forach o co chodzi i wyszło że trzeba aktywować w ustawieniach przeglądarki "oglądanie treści licencjonowanych DRM". Aktywowałem więc.
3.
Trzeba aktywować wszędzie, a nie linuks nie działa.
Ty