Wpis z mikrobloga

@Musze_wygrac_zycie ale skąd wiesz za kogo się uważa a za kogo nie? Przyznał Ci się, napisał w liście? Facet patrzy na życie takie jak jest, ma swój wiek, siedział długo w więzieniu, nie pracował, niczego nie przeżył. Czego on ma oczekiwać, że 20 latka modelka wskoczy mu na kolana? Takie to są zainteresowane głównie starcami miliarderami.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@Musze_wygrac_zycie: z reguły to ludzie niemający tutaj konta postrzegają życie zupełnie inaczej i są szczęśliwi. Wykopki same generują problemy, których nie ma. Już nie raz mnie wyśmiewano w towarzystwie gdy zaczęłam przejmować poglądy stąd i gadałam że kobieta kończy się na 23 lvl, albo coś o skakaniu po knagach ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie nie polecam się afiszować z przynależnością do tej chorej społeczności
  • Odpowiedz
Czytałem o tym:

Tomasz Komenda zarejestrował się na jakimś portalu randkowym i tam ją poznał, ale rozmowa nie kleiła im się i przestał z nią pisać. Po jakimś czasie wychodził ze swojego mieszkania i ta panna poznała go niby na ulicy. Wmówiła mu że to przeznaczenie że spotykają się na ulicy i uwiodła faceta ;)

Ot cały scenariusz ;)

@Pawcio_Racoon: Chciałbym poznać jak to wyglądało datami:
1)
  • Odpowiedz