Wpis z mikrobloga

@Perkotka: nie żebym bronił każdej wykopkowej mądrości, ale to, że cie wyśmiewano to akurat reakcja obronna, nikt nie lubi prawdy, im gorsza ona jest i im bardziej niektórym uświadamia jak bardzo z-----i tym silniejsza jest reakcja obronna, 35 latka nie przyzna ci się, że ma mniejsze branie, a już szczególnie wśród wartościowych facetów, samiec beta, co wziął sobie samotną matkę z dwójką smrodów nie przyzna ci się, że tak naprawdę
  • Odpowiedz
ja nie chodzę regularnie na prostututki, mam swoją prostytutkę prywatna która nie wie ze jest p---------a ale jest xD

@testovirondepot: Skoro swoją kobietę masz w głębi duszy za prostytutkę to gratuluje „dojrzałości” typie:) napeawde nie ma się czym chwalić;)
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie: On miał tak z-----e, życie przez to więzienie, że jemu szczęście sprawiłoby jeśli ktokolwiek by się nim zainteresował(nie wspominając o tym, że ona jest po prostu cwana)
  • Odpowiedz
@zxc21: Dla was Komenda nie ma prawa do żadnej kobiety nigdy bo zaraz będziecie krzyczeć że poleciała na pieniądze, jest cwana, wyrachowana i szuka beciaka. Taki obraz wasz.
  • Odpowiedz
@zxc21: Dla was Komenda nie ma prawa do żadnej kobiety nigdy bo zaraz będziecie krzyczeć że poleciała na pieniądze, jest cwana, wyrachowana i szuka beciaka. Taki obraz wasz.

@Janusz_z_Rivii: Nie każda, ale ta konkretna. Samotna matka z dwójką dzieci oh well
  • Odpowiedz
@Juvia: Poniekąd chyba, że poprzedni związek skończył się przez śmierć partnera, wtedy to jest zrozumiałe, ja nie jestem stuleją z wykopu tylko to jest troche zastanawiające dlaczego samotna matka pierwsza nawiązuje kontakt z gościem który wyszedł z więzienia, na którego czeka duże zadośuczynienie
  • Odpowiedz
Czasami związki nie wypalają, życie. Ma się męczyć z kimś związku aby Tobie było przyjemnie?

@Juvia: ten tez nie wypali XD skisne jak wezma slub a rok pozniej rozwod i pol hajsu komendy na b------i szmaciury + aimenty na nie swoje xDDD
  • Odpowiedz
@Juvia: Pewnie, że nie, ale czemu atakujesz mnie, mnie to g---o obchodzi nigdy bym nie był z kobietą z dziećmi.
@testovirondepot: Tego nie wiemy, ale fakt ktoś stwierdził, że gadka sie ich nie kleiła, a potem podeszła pod jego dom i powiedziała że to PRZEZNACZENIE XD
  • Odpowiedz