Aktywne Wpisy
BanderaFella +1
To mój pierwszy post na tym forum. Jestem Ukraińcem mieszkającym we Wrocławiu. Lubię to miasto, ponieważ tu jest wielu Ukraińców, czuję się jak w domu.
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
owocliczi +13
#przegryw #blackpill
W więzieniu pewnie siedział z grubą patologią i musiał uważać jak się schyla po mydło. Nie byłbym zdziwiony, gdyby faktycznie go tam gwałcili albo przynajmniej traktowali jak śmiecia.
Przez te lata jak on siedział to świat się zmienił. Związki poszły w inną stronę i jak w jego
#przegryw #blackpill
@Musze_wygrac_zycie: dlatego żeby majątek SIĘ DZIECIOM NALEŻAŁ jak już dostanie kopu w rzopu a nie został #!$%@? na marzenia czy inne głupoty komendy
Poza tym, ile razy były sytuacje, ze ludzie są w związku 7 lat. A po ślubie jednej ze stron odwala? I wychodzi bestia z tej osoby?
Myślę, ze w wiezieniu jednak spotkał różne osoby i co nieco usłyszał. Nie róbcie tez
@LeVentLeCri: no bo praktycznie nikt nigdy nie ma *pełnego* obrazu, za dużo wymaganych czynników do tego. Jakikolwiek
A że często? No taka jest psychika ludzka w rozmowach na forach, po prostu nieprzystosowana do nich. Dochodzi pozytywne sprzężenie zwrotne w postaci plusów/komentarzy i mamy przepis na powtarzającą się treść. Zresztą co miałoby być alternatywą? Negatywność
Komentarz usunięty przez moderatora