Wpis z mikrobloga

@Musze_wygrac_zycie: Szkoda chłopa :( Z deszczu pod rynnę. Po wyjściu z więzienia, raczej chciałbym mieć na jego miejscu czystą sytuację, jak najmniej chaosu i cudzych problemów... A tu sobie zafundował choćby wożenie cudzych dzieciaków do poprzedniego frajera swojej żony.
  • Odpowiedz
z reguły to ludzie niemający tutaj konta postrzegają życie zupełnie inaczej i są szczęśliwi. Wykopki same generują problemy, których nie ma. Już nie raz mnie wyśmiewano w towarzystwie gdy zaczęłam przejmować poglądy stąd i gadałam że kobieta kończy się na 23 lvl, albo coś o skakaniu po knagach ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie nie polecam się afiszować z przynależnością do tej chorej społeczności

@Perkotka: tak bardzo
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie: może zwyczajnie wolał kogoś też po jakichś przejściach, koniec końców wyszło że najlepiej się rozumieli? Miał znaleźć sobie jakąś piękną młodą głupią siksę z instagrama która by go psychicznie r-------a kompletnie, no k---a
  • Odpowiedz
jest przegrywem, niedługo zobaczy jak się poniżył biorąc zużyty worek na spermę

@testovirondepot: ciagle jest wyżej w hierarchii od ciebie poniżającego się regularnym chodzeniem na prostytutki. Akurat ty powinieneś milczeć na temat „zużytych” kobiet przegrywie.
  • Odpowiedz