Wpis z mikrobloga

@Zjem_Ci_nos: Ostatnimi widziałem typa co pod kolanem miał wytautuowane potężne i ambitne „ ELO” niby wiem, ze po wyglądzie nie oceni się człowieka ale jak widzę coś takiego to wiem ze gdybym miał rozmiawiac z nim, to rozmawiałbym z idiota
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Zjem_Ci_nos: jedna będzie mieć grube albo krzywe nogi czy też jakiś problem ze skórą i będzie marzyć o takich zgrabnych i gładkich nogach. Inna będzie mieć zgrabne i gładkie, to se weźmie i sama spaskudzi. Debilny font fontem ale to jest absolutnie szpetne.
  • Odpowiedz
@Brydzo: nie kojarzę żadnego prawdziwego stylu gotyckiego ani wariantów w których "v" zapisywałoby się w taki sposób, a kaligrafią się interesuję. Co prawda gotykiem mniej ale też trochę liznęłam xD
  • Odpowiedz
@Jestembogaty:

TYLKO DEBILE ROBIĄ SOBIE BAZGROŁY

Nawet jakby sam Michał Anioł za darmo mogl mi zrobic piekny tatuaz to i tak ludzkie ciało samo w sobie jest piękniejsze i nawet najlepszy tatuaż je oszpeca. A co dopiero jakiś obleśny typ z podrzędnego studia tatuażu XD no trzeba być debilem by coś takiego sobie robić.
  • Odpowiedz
@mehow2: tylko zwróć uwagę na skalę tej kreski we frakturze, którą tu wysłałeś, a skalę na tatuażu. Na tatuażu to 1/2 dolnej części literki. Na Twoim przykładzie pewnie z 1/3, 1/4. Kreseczka kończąca "v" nie jest też tak ostra jak na tatuażu. Moim zdaniem z kaligraficznego punktu widzenia to błąd i niezachowanie zasad wielkości elementów litery.
  • Odpowiedz