Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +17
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_1626238330Jmgpndlm04jUkes6qQFMrq.jpg
Pobierzźródło: comment_1626255072PlDtsDMBc4jVI6wBadVR1y.jpg
Pobierz@Richtig_Piwosz: Tak, tylko Ty, nasz wyjątkowy płatku śniegu (。◕‿‿◕。) To nic, że jest to dosłownie jedyne słowo w poście, którego skomentowałeś, a który w 5h zdobył ponad 1300 plusów, tylko z Ciebie jest taki bystrzak ʕ•ᴥ•ʔ
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Brydzo: widać że tatuażysta pod atakiem broni się jak może. Prawda jest taka, że zebrało się dwóch debili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. tatuażysta - owszem, kaligrafem nie jest, ale pytanie brzmi, czy
źródło: comment_1626260998QpTUtN0PwJNs9NR85pmikz.jpg
Pobierz