Aktywne Wpisy

PieknyWojciech +329
Spawacze w Mazdzie w Japonii zespawali kostkę do gry o grubości 1 mm.
Inżynierowie Mazdy w Japonii zespawali w pełni funkcjonalną metalową kostkę do gry o wymiarze 1 mm. Każda ścianka została wycięta laserowo z bardzo cienkiej stali nierdzewnej (0,05 mm), a elementy złożono i zespawano pod mikroskopem.
Spawacze wstrzymywali oddech, by uniknąć drgań, co pozwoliło na idealne połączenie bez zniekształceń. Kostka jest tak mała, że ledwo widać ją gołym okiem.
Projekt
Inżynierowie Mazdy w Japonii zespawali w pełni funkcjonalną metalową kostkę do gry o wymiarze 1 mm. Każda ścianka została wycięta laserowo z bardzo cienkiej stali nierdzewnej (0,05 mm), a elementy złożono i zespawano pod mikroskopem.
Spawacze wstrzymywali oddech, by uniknąć drgań, co pozwoliło na idealne połączenie bez zniekształceń. Kostka jest tak mała, że ledwo widać ją gołym okiem.
Projekt
źródło: 20250807_180653
Pobierz
Kogo lubię na wykopie:
@Melkovva_ - najfajniejsza dziewczyna ♥️ wpuściła mnie na serwer, mam nadzieję że się poznamy lepiej
@Musze_wygrac_zycie - jak usunęłam pierwsze konto na wykopie to zauważyła, jesteś super nigdy tego nie zapomnę :)
@zssrauamaiw - jest w porządku nic do niej nie mam, kibicuję z Sober Plus
@Vermeerrr - mało się znamy ale już Cię lubię, bo postujesz na #damskiprzegryw
@Zoyav - blokowała mnie bo nie
@Melkovva_ - najfajniejsza dziewczyna ♥️ wpuściła mnie na serwer, mam nadzieję że się poznamy lepiej
@Musze_wygrac_zycie - jak usunęłam pierwsze konto na wykopie to zauważyła, jesteś super nigdy tego nie zapomnę :)
@zssrauamaiw - jest w porządku nic do niej nie mam, kibicuję z Sober Plus
@Vermeerrr - mało się znamy ale już Cię lubię, bo postujesz na #damskiprzegryw
@Zoyav - blokowała mnie bo nie

Komentarz usunięty przez autora
I to wcale nie znaczy że mam słabe kwalifikacje i moja osoba jest tyle warta na rynku pracy ile płaci mi pierwszy pracodawcą tylko że jest to miejsce niewłaściwe.
No super przekaz dla dziecka. Taki niezbyt
Piękne, jeszcze to zdjęcie xD
źródło: comment_1626239670JtVz4gsPGYxpc0221iT6gs.jpg
Pobierzźródło: comment_1626240211N9BRO09x8hGGW79H7SI1Be.jpg
Pobierz@Sinti: Nikt nikomu nie wcisnął kitu, to wymyślona historyjka pod morał na końcu. Wykopki ponoć elita internetu XD
elita internetu
@Szopin: jedno wyklucza drugie xD