Wpis z mikrobloga

@ocotutajchodzi96: 1, mieszkam z rodzicami, to za wynajem nie płacę. Płacę tylko za Internet, a internet właśnie 33 zł kosztuje
2. Ubrania się częstą po prostu drą
3. To, że ty całymi dniami w domu przesiadujesz, to nie znaczy, że każdy taki jest.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@ocotutajchodzi96: I tu stanę w obronie @kamiloslav jakby nie patrzeć to są jego pieniądze i to są jego decyzje. I przyczepię się do tylko jednej kwestii.

3) Jeżeli jakimś cudem "przyjemności" to prawda, to gratuluję rozbestwienia

Od tego jest młodość aby z niej czerpać przyjemności garściami a nie siedzieć w domu smutny, sam i przed kąkuterem. Znam takich co mają relację praca-dom i mają po kilkanaście tysięcy na koncie
  • Odpowiedz
śmieszą mnie ludzie, którzy żyją jak karaluchy i jeszcze się tym chwalą w internecie XD
hurrr za 300 zł to ja żyję pół roku i jeszcze z resztek robię bułkę tartą durrr
  • Odpowiedz
@kamiloslav: to chyba nie widziałeś mojego paska z miasta Wa-Ma które jest jednym z najmniejszą płacą w Polsce. Januszexy się dogadały i lipa. Jest wybór, albo januszex, albo kołchoz w zalando xD
  • Odpowiedz
@micius-ciapol: Podpłomyki pieczemy na blasze nad ogniskiem. Czasami nawet z solą!

A mortadeli albo mielonki, takiej z początku lat 90 ubiegłego wieku to bym zjadł i z nikim się nie podzielił. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz