Wpis z mikrobloga

@kamiloslav: zmień auto na małe w LPG i już masz paliwa 350

Na przyjemności max 500 wydawaj
Na żarcie 800

I już ci zostaje 750. Pół roku oszczędności, zrobisz kurs i skoczysz wyżej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kamiloslav: chlopie mieszkasz na wsi z rodzicami gdzie matka zawsze coś ugotuje i p--------z mi o tysiącu złotych na jedzenie?nie wierzę bo sam mam żonę i dwójkę dzieci i wiem ile wydaje na żarcie (chyba że ty utrzymujesz rodziców).

I płaczesz tu że 700zl na paliwo jeżdżąc do brata 200km, nie wiem kim jest twój brat że musisz tam do niego jechać co tydzień.

Jednym słowem jesteś niegospodarny i płaczesz.
  • Odpowiedz
@Kubarozpruwacz93: @ocotutajchodzi96:
Wy normalni jestescie? Jak ktos chce sie dobrze odzywiac a nie jesc papierowe parowki to i znacznie wiecej mozna wydac.
To moj sklep w Warszawie gdzie kupuje miecho dobrej jakosci, wezcie zobaczcie sobie cennik https://tastestore.pl . Jak tam wpadne po jakies stelki i wedliny to zostawiam lekka reka 200 zeta a bywam raz w tyg. Takze jedzienie 250 euro miesiecznie to bym powiedzial ze skromnie
  • Odpowiedz
  • 2
@kamiloslav: no płaczesz, użalasz się jak żyć z taką wypłata p-------------c co miesiąc 400zl bo musisz odwiedzić brata i pojeździć z kolegami XD. Zmień nawyki albo robotę i nie płacz misiu.
  • Odpowiedz
@xdrcftvgy: mam być takim pustelnikiem jak ty. Poza będę jeździł gdzie mi się podoba, a nie nawyki zmieniał. Może na takie jak ty, przy których nie masz żadnej rozrywki, tylko rodzina
  • Odpowiedz
  • 0
@kamiloslav: to jaki cel miał twój wpis? Chcesz zaoszczędzić więcej zmieniasz nawyki lub robotę na lepiej płatna, nie chcesz? Nie zmieniasz nic nie rozumiem tylko po co w takim żale jak żyć z taką wypłatą?
  • Odpowiedz