Aktywne Wpisy
pavlucco +615
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +931
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

Chyba na tym właśnie polega fenomen 52 płci.
@dendrofag: Tak tak, mieszkasz w Polsce dlatego obowiązuje ciebie wprowadzony kilka lat temu system emerytalny w Wielkiej Brytanii. OCZYWIŚCIE ŻE TAK JEST :)
No i widzicie towarzyszu, nie macie pojęcia o czym piszecie.
Serio, nie możesz być większym błędzie, a co najzabawniejsze wszyscy łykneliście bzdurę którą sobie ubzduraliście bo nie potraficie logicznie
Naprawdę, mam dobrze wyrobione zdanie na wasz temat, to znaczy o neuropie, ale myślałem że chociaż jesteście w miarę inteligentni.
Będę musiał troszeczkę chyba zrewidować ten pogląd.
źródło: comment_1625853742ZgjErZc7D9PcjseluhtQXx.jpg
PobierzWróciłeś do Polski i zostałeś gorliwym katolikiem. Spoko, wyjaśniłeś i skoro tak twierdzisz nie mam powodu ci nie wierzyć.
Nie śledzę twojej aktywności na wykopie a wręcz przeciwnie mam cię na czarnej liście jako osobę o dość odrazających poglądach na niektóre tematy.
Nawet się przyznać do błędu nie potrafisz, a na przykład @lakukaracza_ potrafił to zrobić i szczerze mówiąc sporo tym zyskał w moich oczach.
Komentarz usunięty przez autora