Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1256
Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#papierosy #fajki #palenie #tyton
#papierosy #fajki #palenie #tyton
KingaM +6
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Jest to oczywiście rozwiązanie i wyjście ostateczne, wcześniej powinno się zrobić co tylko można w kierunku zmiany, ale jak wszystko inne zawiodło to chyba jest to jakiś rodzaj rozwiązania problemu?
#samobojstwo
Komentarz usunięty przez moderatora
Te drogi jednak prawie zawsze są, tylko nie każdy chce czy potrafi je dostrzec.
Nie każdy w życiu będzie twardzielem który sobie ze wszystkim poradzi.
Lepiej zostać bezdomnym menelem bez znajomych i rodziny czy walnąć samobója? Tylko nie mówcie, że każde życie jest coś warte.
Życie takiego menela jest tyle warte, że ludzie mają się z kogo pośmiać i powytykać palcami, a zdecydowana większość
@CzajkaRuchajka
No ale kto powiedział że ten wyścig jest obowiązkowy
A wygląda to tak, że nikt nie wie co jest po śmierci, czy będzie lepiej czy gorzej, czy cokolwiek będzie. Więc jak kogoś jego cierpienia tu na Ziemi już przerastają to myśli że gorzej już nie będzie.
Nie bardzo w takich przypadkach lubię generalizowanie bo nigdy nie wiadomo co komu siedzi w głowie.