Wpis z mikrobloga

@marsellus: No szkoda ze nie ma tam jakiejś umowy na 14 stron jeszcze, żeby wyszukać sobie cenę w paragrafie osiemnastym.

Albo szkoda ze w eur nie podają ceny, tylko debil przecież nie sprawdza w jakiej walucie wyświetlają mu się informacje.

Jak idę do czytnika cen to chce żeby mi podał cenę, to nie jest czytnik promocji. Promocja to dodatkowa informacja a nie podstawowa i jak już to można ją podać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@efek tylko że musisz kupić 2 aby promocja zadziałała. masz rację zajebista sprawa xd

@adhsklusljhagxnki: mi pasuje, bo bym bez sensu kupił jedno i później szedł po drugie, a tak mam motywację, żeby od razu kupić dwa.
Zwykła cena bez promki też jest, a jak ktoś nie ogarnia takiej ilości tekstu, to niech wejdzie na główną stronę wykopu bez adblocka.
  • Odpowiedz
@Rozn3r: Akurat jak nie lubię monopolistów, korporacji i ich niecnych sztuczek tak fajnie, że na skanerze widać, że w systemie jest wbita promocja i nie ma potem rozkmin na paragonie i przy kasie.
  • Odpowiedz
@Rozn3r: Ostatnio skaner mnie poratował przy kupnie martini, w systemie większa butelka była wyceniona w promocji lepiej niż zwykłe 0,7 lub 0,5 bodajże a wywieszki były nieaktualne. Unikam jak mogę zagranicznych sklepów bo wolę polskie Dino ale tam panuje skrajny prymitywizm jeżeli chodzi o skanery i obsługę promocji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@marsellus: Chce sprawdzić cenę a nie jaka jest promocja. Myślisz ze jakiś dziadek bez okularów zobaczy co tam jest napisane w prawym gornym rogu?

@Rozn3r: przy ZAKUPIE 2 BUTELEK
  • Odpowiedz
  • 15
@Rozn3r kurnia też się dziś prawie na to nadziałam. A to czy kup dwa, a to trzy, a to taniej z kartą Biedronka, a tamto taniej z kartą s--------j #pdk no naprawdę zakupy stają się jakimś koszmarem. Jasne, ja jestem młodą osobą, dobrze widzę, umysł mam sprawny i coś takiego nie pochłania mnóstwa mojej energii, ale serio, pomyślmy chociaż o osobach chorych, starszych, niepełnosprawnych - to naprawdę utrudnia życie
  • Odpowiedz