Aktywne Wpisy

Defined +169
No witam po banie. Dziękuję za wszystkie PDW jakie od was otrzymałem. Jestem też ucieszony, że afera nie ucichła. Właściwie to przez te kilka dni można było się poczuć jak na starym dobrym wykopie. Oczywiście zgadzam się z tą inicjatywą na "s" kmwtw i #pdk. Teraz przejdźmy do konkretów, bo widzę odpowiedź administracji. Mogliście po prostu napisać to wcześniej zamiast banować, ale o tym poźniej.
Kluczowa data to 18

Wrrronika +4
C-cześć czy mogę z Wami pójść na chińczyka czy trzeba Was najpierw poznac?

źródło: comment_16251274163QYOpsZ0pILjJzMXGkQHBX.jpg
Pobierz@DJCrovley: no niestety w wielu miejscach tak jest, ale wielu ludzi nie przyjmuje do siebie tego ze tak moze byc ¯\_(ツ)_/¯ jest nadal wiele miejsc gdzie pracownik musi sie sluchac
U mnie jest tak jak mówię, 200%, praktycznie zawsze zamawiają nam pizze czy inne żarcie więc nie trzeba gotować samemu, jest spokojniejsza atmosfera bo w firmie nie ma 120 osób tylko jest powiedzmy 10, jest luźno - sympatycznie xD
@Heady1991: No nie u mnie, znaczy no pewnie by się dało to jakoś
@vilas: Wiesz, że można także spełniać swoje ambicje w pracy? Nie jest to zło konieczne, ale trzeba wiedzieć co się lubi i to robić.
@pankalmar: A niekoniecznie tak jest. Na etacie też możesz się spełniać, to nie ma różnicy.
@mroznykasztan: wiem co lubię
wycieczki, chodzić na strzelnicę, spać z ładnymi dziewczynami , głaskać koty , zwiedzać tatry i zamki
za to nikt nie płaci
@vilas: Płaci. Można być przewodnikiem turystycznym, instruktorem strzelectwa. Za głaskania kotów faktycznie nikt nie płaci, a za spanie z ładnymi dziewczynami to trzeba czasem dopłacić.
@mroznykasztan: i użerasz się z 70 letnimi babami co piją 2 litry piwa dziennie i muszą sikać co pół godziny i kibel im znajdź bo babsko musi 3 litry piwa na wycieczce za granicą wypić
albo świecisz oczami bo znów w hotelu nie ma ciepłej wody bo firma turystyczna wybrała najtańszy hotel z prusakami
byłem ze znanym biurem podróży polskim 3 razy we Włoszech wiem coś