Aktywne Wpisy

xmadesio +81

Peter_Mountain +56
Właśnie wróciłem z urlopu z południowych Włoszech, gdzie byłem z trójką znajomych - kumplem, jego dziewczyną i jej siostrą. Co tam się odwalało, to głowa mała xD Laski wróciły niezadowolone, chcą pisać negatywne recki na Booking (chociaż apartament był spoko), piszą na komunikatorze grupowym, że trzeba było wybrać ten hotel co o nim mówiły (ta, 3x droższy), a nie "wysłuchiwać narzekań starej baby" xDDD
Polki dostały szkołę życia od starszej Włoszki - czemu
Polki dostały szkołę życia od starszej Włoszki - czemu

źródło: comment_16251274163QYOpsZ0pILjJzMXGkQHBX.jpg
Pobierz@DJCrovley: no niestety w wielu miejscach tak jest, ale wielu ludzi nie przyjmuje do siebie tego ze tak moze byc ¯\_(ツ)_/¯ jest nadal wiele miejsc gdzie pracownik musi sie sluchac
U mnie jest tak jak mówię, 200%, praktycznie zawsze zamawiają nam pizze czy inne żarcie więc nie trzeba gotować samemu, jest spokojniejsza atmosfera bo w firmie nie ma 120 osób tylko jest powiedzmy 10, jest luźno - sympatycznie xD
@Heady1991: No nie u mnie, znaczy no pewnie by się dało to jakoś
@vilas: Wiesz, że można także spełniać swoje ambicje w pracy? Nie jest to zło konieczne, ale trzeba wiedzieć co się lubi i to robić.
@pankalmar: A niekoniecznie tak jest. Na etacie też możesz się spełniać, to nie ma różnicy.
@mroznykasztan: wiem co lubię
wycieczki, chodzić na strzelnicę, spać z ładnymi dziewczynami , głaskać koty , zwiedzać tatry i zamki
za to nikt nie płaci
@vilas: Płaci. Można być przewodnikiem turystycznym, instruktorem strzelectwa. Za głaskania kotów faktycznie nikt nie płaci, a za spanie z ładnymi dziewczynami to trzeba czasem dopłacić.
@mroznykasztan: i użerasz się z 70 letnimi babami co piją 2 litry piwa dziennie i muszą sikać co pół godziny i kibel im znajdź bo babsko musi 3 litry piwa na wycieczce za granicą wypić
albo świecisz oczami bo znów w hotelu nie ma ciepłej wody bo firma turystyczna wybrała najtańszy hotel z prusakami
byłem ze znanym biurem podróży polskim 3 razy we Włoszech wiem coś