Aktywne Wpisy

vorky +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +4
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

lubie, ale mam juz dosc, moze to wplyw projektu, moze firmy, ale po prostu az mnie skreca jak mam tam pracowac
zarabiam kupe kasy bo ponad 600 euro dziennie ale jutro mam rozmowe z szefem podczas ktorej w sumie nie wiem co chce osiagnac, ale chce cos zmienic z naciskiem na zwolnienie sie
lubie szefa wiec pewno nie odejde z dnia na dzien (choc dzis skonczyl mi sie kontrakt a nowego nie podpisalem), ale mam nadzieje przekazac swoje obowiazki komus i po prostu zniknac za jakis czas
nie mam nic nagrane, watpie zebym znalazl cos w podobnej kasie, ale jezu, az marze czasem by sobie odpoczac
#rozowypasek nie ma nic przeciwko, wiec kazdemu zycze takiej wyrozumialej kobiety
pewno rzucenie robotą w takiej sytuacji nie wydaje mi sie madre, ale czasami chyba jednak warto cos w zyciu zmienic
#pracbaza