Wpis z mikrobloga

mirki z #it #programista15k #programowanie #testowanieoprogramowania co robicie jak juz macie dosc? ja lubie swoja prace, znaczy testowanie, bycie w jakiejs czesci leadem, koordynatorem itp
lubie, ale mam juz dosc, moze to wplyw projektu, moze firmy, ale po prostu az mnie skreca jak mam tam pracowac
zarabiam kupe kasy bo ponad 600 euro dziennie ale jutro mam rozmowe z szefem podczas ktorej w sumie nie wiem co chce osiagnac, ale chce cos zmienic z naciskiem na zwolnienie sie

lubie szefa wiec pewno nie odejde z dnia na dzien (choc dzis skonczyl mi sie kontrakt a nowego nie podpisalem), ale mam nadzieje przekazac swoje obowiazki komus i po prostu zniknac za jakis czas

nie mam nic nagrane, watpie zebym znalazl cos w podobnej kasie, ale jezu, az marze czasem by sobie odpoczac
#rozowypasek nie ma nic przeciwko, wiec kazdemu zycze takiej wyrozumialej kobiety

pewno rzucenie robotą w takiej sytuacji nie wydaje mi sie madre, ale czasami chyba jednak warto cos w zyciu zmienic

#pracbaza
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiersiowkaPelnaZiol sprawy przyjęły nieoczekiwany obrót. W piątek dowiedzielismy się że zamykaja nasz projekt. Całkowicie. Już zwolnili wszystkich developerów i ponad połowę testerów. Dziś zadzwonił do mnie szef i spytał czy miałbym coś przeciwko pracy na pół etatu przez 3 miesiące. Pokończyć sprawy a on w między czasie poszuka mi czegoś innego. No tego się nie spodziewałem. Dla mnie idealnie ale jeszcze jego szefowie muszą to zaakceptować
  • Odpowiedz