Aktywne Wpisy
HrabiaTruposz +67
W tym wpisie zapodajemy produkty spożywcze, które nie są już dostępne w sprzedaży, a które bardzo miło wspominamy.
Z mojej strony klasyka, Chipsy Biesiadne.
#glupiewykopowezabawy #jedzzwykopem #nostalgia #gimbynieznajo
Z mojej strony klasyka, Chipsy Biesiadne.
#glupiewykopowezabawy #jedzzwykopem #nostalgia #gimbynieznajo
WielkiNos +163
Dla mnie to niewiarygodne jak powstają portrety pamięciowe. Ja bym w życiu nie potrafiła powiedzieć jak wyglądał jakiś random, który okradł spożywczaka gdybym była świadkiem. Czasem się boję, że mnie kiedyś policja oskarży o utrudnianie śledztwa, bo nie będę potrafiła podać rysopisu jakiegoś przestępcy.
Jak takie coś się nazywa?
#pytaniedoeksperta #przemysleniazdupy
Jak takie coś się nazywa?
#pytaniedoeksperta #przemysleniazdupy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@nairoht: dodam jeszcze że będą popierać zdanie pracodawcy, bo same robią za minimalną + ewentualne 13stki więc jak to młody śmieć mógł śmieć odrzucić propozycję 3200 netto plus podwyżka po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
janusz, czerwony z podniecenia: naprawdę? zapraszam w poniedziałek!
XDDD Pamiętam jak mój ex-Janusz szukał pracowników. Przyszło dwóch ziomków z okolicy (z widzenia ich kojarzyłem, mój rocznik, wspólna gimba itd).
Przyjął jednego, który wydał się bardziej ''ogarnięty". Koleś po dwóch dniach coś zepsuł na produkcji (no każdemu czasem się zdarza). Szef to zobaczył i zaczął go obrażać xD Na końcu stwierdził, że ''chodzisz jak ciota" i kazał mu #!$%@?ć. Zapłacił mu za te dwie dniówki i elo.
Potem do
@LegatMichau: Przecież ten debil od początku pisał jak jakiś sebix, poczynając od "witam", nie stosując zasad ortograficznych, ani interpunkcyjnych, itd.
Jak sam zmieniam pracę to robię kilka równoległych rekrutacji - wiadomo że to wszystko trwa, a tak to i wybadam rynek i sobie porównam różne firmy. Co
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie się gapią na mnie xD