W tym wpisie zapodajemy produkty spożywcze, które nie są już dostępne w sprzedaży, a które bardzo miło wspominamy. Z mojej strony klasyka, Chipsy Biesiadne.
@HrabiaTruposz Cukierki "Groszki". Sprzedawane były w okrągłym, plastikowym pudełku z otworem na brzegu pudełka. By wysypać trochę cukierków to trzeba było obrócić jedną z połówek pudełka względem drugiej by pojawił się otworek do wysypywania. Cukierki miały kształt kulki o średnicy trzy do czterech milimetrów.
@HrabiaTruposz: pamietam jak kiedyś w sklepiku szkolnym w podbazie, z-------m sie i zamiast „biesiadne” to powiedziałem „wiejskie” poproszę XD żenua jak z tej pasty o kanapce „cieśli” ( ͡°͜ʖ͡°)
@arinkao: nie zamieniono ich czasami na takie krakersy od Lay's, 80g za 5zł (xD)? @choochoomotherfucker bardzo podobne były (a może i są dalej) w sklepie Dealz, w małych paczkach po 6x20g za chyba 7zł, zabójczo dość
Z mojej strony klasyka, Chipsy Biesiadne.
#glupiewykopowezabawy #jedzzwykopem #nostalgia #gimbynieznajo
@choochoomotherfucker bardzo podobne były (a może i są dalej) w sklepie Dealz, w małych paczkach po 6x20g za chyba 7zł, zabójczo dość