Aktywne Wpisy

le1t00 +373
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
źródło: rozdajo
Pobierz
IntruderXXL +278
Habitat «środowisko, w którym osobniki danego gatunku znajdują najdogodniejsze warunki do życia»
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
źródło: Ogr
Pobierz

28 lat - wciąż się okłamuję, że czeka mnie coś niesamowitego.
#pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@sierzchula: 43 i jest zajebiście. W zasadzie to gdzieś tak od 25 roku życia większość czasu uważam że jest zajebiscie
źródło: comment_1624258308aqcrIKuaPPr8VGvGNzezq5.jpg
PobierzDziś, gdy mam trochę więcej lat mogę się tylko martwić o zdrowie rodziny bo
Komentarz usunięty przez autora
Wlasnie zmieniam pracę na naprawdę fajnie płatną, w której mam szansę się rozwinąć. Mam ogarnięty plan dnia, wynajmuję sama mieszkanie które idealnie mi pasuje. Plany podyplomówki od października. Ogarnięte relacje międzyludzkie.
Generalnie przez ostatnie lata bardzo się zmieniłam - zmądrzałam w sensie emocjonalnym, dużo trudniej mnie zranić, dużo mniej się martwię o wszystko, a jak już się zdarzy - to umiem o tym
Niby się ten telefon nowy kupi ale jednak za mało by realizować marzenia i stąd kupujemy rzeczy by sobie chwilowo podbić endorfiny a za dużo by umrzeć.
Później widzimy influencerów w Tajlandii i łapiemy doła, bo nas nie stać na to bo auto do mechanika trzeba
w------e na przegrywów
Czy ja chce osiągać coś nisamowitego?
Raczej nie, jestem szczęśliwy mając całkiem nudne życie :)
Jedyny minus że czekam na 24 urodziny bo nie mogę prawka zrobić na motocykle