Wpis z mikrobloga

@urarthone: Przy założeniu, że ludzie dalej kupowaliby oryginalne wyroby. A tutaj jest pewien haczyk, ponieważ np. szynkę PROSCIUTTO DI PARMA w Lidlu kupisz za 6-9 zł za 100 gr, natomiast prawdziwa i oryginalna kosztuje od 24 do 90 zł.
  • Odpowiedz
Przy założeniu, że ludzie dalej kupowaliby oryginalne wyroby. A tutaj jest pewien haczyk, ponieważ np. szynkę PROSCIUTTO DI PARMA w Lidlu kupisz za 6-9 zł za 100 gr, natomiast prawdziwa i oryginalna kosztuje od 24 do 90 zł.


@blunch: w Lidlu jest oryginalna crudo di Parma. W Wloskich sklepach typu COOPERATIVA szynka dojrzewajaca (parma, san Danielle..) kosztuja 13-16 eur za kilogram.. w detalu..
  • Odpowiedz
@urarthone: bardzo lubię Twoje newsy, wszedłem w wersję txt, żeby skopiować i przesłać dalej, ale niestety Facebook to gówno i nie można kopiować tekstu z przeglądarki w telefonie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz