Wpis z mikrobloga

• 97
@putabarca ehhh jak ja gardzę takim zachowaniem. Nie rozumiem jak można się wkurzać i oceniać zainteresowania innych. Jeśli nikt nikomu nie robi krzywdy to niech zamkną mordy i dadzą ludziom żyć tak jak chcą.
  • Odpowiedz
@putabarca nie trzeba być Skłodowską-Curie, żeby mieć świadomość, jak wielu facetów interesuje się piłką nożną i okres meczów jest okresem oglądania meczów. Sorry, colego, że trafiłeś na takie elementy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 160
@putabarca Któryś z Wykopków niedawno napisał mądrą rzecz, jeśli hobby faceta nie wiąże się z pozyskiwaniem funduszy to dla sporej grupy pań jest dziecinne.

Mimo że same w większości mają bardzo płytkie zainteresowania, ja pracując głównie w gronie pań to mam problem w wskazaniu zainteresowań koleżanek z pracy.

Gdy kwestia rozbija się o sport to zauważyłem że sporo pań toleruje jedynie siatkówkę.
  • Odpowiedz
@putabarca: jak ktoś nie ma zainteresowań ani hobby, to będzie wyśmiewał zainteresowania i hobby innych. Mówię to ja, człowiek który ustawia się z kolegami na maraton budowania z Lego ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@gory_wysokie: trafilem? czlowieku ja z roku na rok mam wieksza chec bycia singlem czy checi poszukania sobie zony. Nieprzecietna dziewczyna trafia sie 1 na 30. Moze ja tak tylko mam, ale wszedzie wokol mnie wszyscy robia to samo i kaza zyc jak oni, bo przeciez to jest fajniejsze i dzieki temu bede szczesliwszy. To jest tak samo jak z pytaniami w poniedzialek, czyli co robiles w weekend? Odpowiadam zazwyczaj, ze
  • Odpowiedz
@putabarca: daj mi namiary na te panny. Z chęcią spędzę z nimi sobotę, a ty sobie trąc czas na oglądanie kolesi, co biegają za piłka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję głowę, że za rok napiszesz na mirko, że kobiety złe, żadna cie niechce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Opryskus69: ale ja nie zabiegam o to :D jestem singlem, bo mam tyle zainteresowan, ze zwyczajnie nie poswiecilbym jej wystarczajaco czasu i wiem, ze nie dalbym jej tego co oczekuje to po 1, po 2 sam nie bede sie do tego zmuszal i rezygnowal z innych rzeczy, bardziej interesujacych dla mnie, po 3 jak w cos wchodze to robie to na 100%, jesli wiem, ze nie zrobie tego na 100%
  • Odpowiedz
@Kowixx: ale jakie zainteresowania? Przeciez ja ich nie obsmialem tylko odmowilem i nic wiecej. A one powinny po prostu powiedziec okej czy cokolwiek a nie "ooo jaki dzieciuch", chyba nie musze tlumaczyc takiego zachowania.
  • Odpowiedz
@putabarca:

Ale siedzenie na tik-toku w wieku 35 lat jest bardzo dojrzale i dorosle :D ja jebe, przecietnosc ludzka mnie przeraza po prostu

Absolutnie ich nie bronie, bo masz rację, ale robisz to samo co one, tylko nie f2f a w internecie
  • Odpowiedz
@putabarca: po tym co mówisz, to domniemam, że ciężki z Ciebie przypadek. Masz swoje zainteresowania i nikt i nic nie może Ci przeszkadzać. Pewnie nie za bardzo idzie z Tobą pogadać, bo temat Cię nie interesuje w 100%, to w niego nie wchodzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet nie pomyślałeś, by wziąć te panienki gdzieś gdzie transmitują te mecze i miałbyś dwie pieczenie i może byś
  • Odpowiedz
@Kowixx: bardziej chodzi mi o to co wczesniej napisalem, ze jedno zdanie okresla charakter, niepozornie, a jesli uwazasz, ze ogladanie filmikow jak ludzie rzucaja sie ciastem czy ktos komus odsuwa krzeslo, w wieku 35 lat jest dojrzale i dorosle to nie mamy o czym rozmawiac
  • Odpowiedz