Wpis z mikrobloga

@Kowixx: masz racje, dlatego ja nie mam kija w dupie i mnie to bawi po prostu, nie czuje sie tym obrazony, po prostu powtarzalnosc tych sytuacji zmusila mnie do napisania i tyle.
A powiedzidc f2f to tez im powiedzialem, ale w bardziej sarkastyczny sposob :-)
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: nie mam problemu z tik tokiem, niech kazdy robi co chce, na tym polega wolnosc czlowieka, dalem tylko porownanie, bo niezmiernie smieszy mnie gdy ktos poucza kogos robiac cos gorszego w tym przypadku. To tak jakbys ty np pil jednego energetyka dziennie i ktos pijacy 3-4 kawy dziennie ci mowi, ze energetyki to gowno i sama chemia, wez tego nie pij, bo to samo zlo :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
@putabarca: Ostatnio spotkałem się ze znajomymi i jako, że jeden z nich pracuje w gamedevie zacząłem z nim gadać na temat gierek. Dokładniej na temat animacji 3d(czym znajomy się zajmuje) ,technik i drobnych trików i trochę o modelowaniu 3d. Oczywiście jedna laska znudzonym głosem walnęła tekstem typu "jak wy możecie jeszcze interesować się grami tylko". A potem z resztą zaczęła gadać o tym jak się raz n------a ( ͡°
  • Odpowiedz
@Opryskus69: odpowiedziales wlasnie sobie na pytanie j odkryles podstawowa rzecz: pilka nozna nie jest twoja zyciowa pasja, hobby ktore cie nakreca. Moze masz inne, moze nie, nie wiem, ale to, ze tobie sie znudzilo nie oznacza, ze ludzie lecacy z Goteborga do Baku na mecz swojej reprezentacji sa odklejeni.
  • Odpowiedz
@putabarca: moze i jest tak jak mówisz i jeśli aż tak Cię to jara, to nic mi do tego. Ale nie powiesz mi, że randomowe mecze w domu na kanapie sprawiają aż tyle radości co bycie na stadionie gdy gra twoja drużyna.
  • Odpowiedz
To jest tak samo jak z pytaniami w poniedzialek, czyli co robiles w weekend? Odpowiadam zazwyczaj, ze nic (obejrzalem 6 meczow, bylem na grillu, na rowerze, zrobilem serial/film), na co dziewczyna "ooo gdzie my nie byli co my nie robili

@putabarca: o, to jest dobre xD baby, ale też i ogólnie normiki z byle gównianego wyjścia na rynek zrobią prezentacje na 30 slajdów i będą oczekiwali że się tym jeszcze
  • Odpowiedz