Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Silvanesti: allegro jest super, milion takich samych aukcj i w p------t podróbek srebrnych monet z aliexpress. Ważne, że prowizja wpada.

A co do kupowania w sklepach stacjonarnych, to ostatnio też kupiłem słuchawki trochę drożej w euro agd, bo jak mi padły wcześniejsze na kablu, to w ramach gwarancji wymienili i nawet nie sprawdzali czy faktycznie nie grają.
A na allegro bym oszczędził 15 zł i się bawił z gwarancją.
  • Odpowiedz
Allegro stało się takim drugim aliexpress, niestety ale ludzie dalej mają dobre zdanie o tej platformie, na które Allegro pracowało przez lata tylko po to żeby finalnie uznać, że w sumie to się dobre praktyki i uczciwość nie opłacają i będą lecieć w kulki do granic możliwości. Praktyka pokroju „nachapać się pieniędzy bo przecież mamy taką renomę, że choćbyśmy im nasrali na wycieraczkę to i tak prędzej czy później coś od nas
  • Odpowiedz
ktoś tam up pisał że nawet można bana wyłapać na wykopie za pisanie że allegro pozwala na handel podróbkami i trzepie z tego kasiore, pewnie też jakieś powiązania z kieszeniami mają :D

@Silvanesti: Właścicielem wykopu jest założyciel allegro. Najpierw kupił wykop jako allegro, sprzedał wykop, później chyba sprzedał allegro i odkupił wykop. Nie wiem czy ma dalej jakieś prawa w allegro ale ogólnie powiązanie jest ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz