Aktywne Wpisy
blinkarA +61
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp

Antidotum119 +17
Mam Dacie Sandero 1.0 TCe LPG z 2022 roku z fabryczną instalacją LPG, przebieg 76k km, za miesiąc kończy się gwarancja.
Właśnie mi wymieniają silnik w ramach naprawy gwarancyjnej.
#dacia #francuskie #motoryzacja
Właśnie mi wymieniają silnik w ramach naprawy gwarancyjnej.
#dacia #francuskie #motoryzacja
źródło: temp_file777336165561751579
Pobierz

źródło: comment_1623997764OCW0vaMLR5Nn6oyJa8GXGy.jpg
PobierzNie przeszkadza to w istnieniu jakichś 300 aukcji na allegro xD
@allegro_pl:
@Deska_o0: Potwierdzam, kiedyś właśnie coś się zadziało jak kupiłem buty-podróbki. Oczywiście chcieli ode mnie c--j wie co i nie było szansy na odzyskanie kasy. Ciekawostka, to byly najwytrzymalsze buty jakie kupiłem na allegro xd
Kiedyś na allegro kupiłem jakąś gównorzecz, która była podróbką, chyba buty bo chciałem porównać do swoich, żeby zobaczyć jak wielkie są różnice. Jakiś czas później dostałem wezwanie od bagiet w charakterze świadka i musiałem na komendzie złożyć zeznanie. To oznacza, że zajmują się tym tematem ale nie wiem czy
niecały miesiac temu byłem tak w-------y, że zgłosiłem wszystkie c-----e aukcje słuchawek marshala -tak serio poświęciłem na to czas xD-
efekt? aukcje jak wisiały tak wiszą, jest ich jezcze więcej. a ludzie kupuja majory III za 150 zł i kwiczą że k---a więcej sie spodziewali po tej firmie.
Myślisz, że on tego co mu piszesz nie jest świadomy?
Co on ma niby zrobić z jego pozycji?
Komentarz usunięty przez autora