Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +274
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +9
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

Także Janusze są także w budżetówce.
@PachneImbirem:
IT. Zdarzyło mi się, że kolega rzucił papierami i poszedł do korpo. Zostałem sam z jego i swoimi obowiązkami. Oczywiście poprosiłem kierownika o nowego pracownika (jako backup na wypadek choroby/urlopu/nagłej śmierci) i napisałem do dyrekcji o podwyżkę. Kierownik przy opiniowaniu wniosku dołożył jeszcze awans. Czekałem pół roku na podwyżkę i się doczekałem. W sumie parę stówek brutto więcej do podstawy. Jakoś tak po
A jak nie wiesz co to umowa, zgodna z obowiazkami i wczesniej ustalona stawka to Twoj problem. XD
Smiesza mnie tacy ludzie jak Ty
Odmówiłem i hymm
Od 2 tyg jestem na wypowiedzeniu (sam złożyłem wypowiedzenie)
Powodzenia i wielki + dla Ciebie
Firma z trpjmiasta, dyrektor idiota, klienci firmy to wieksze firmy z okolic trojmiasta
Kapitalizm polega na obietnicy, na mamieniu, zamiast wypłaty za pracę. Obietnica, wizja świetlanej przyszłości jaką roztacza kapitalizm mniej kosztuje niż realna zapłata,
Na tej zasadzie ludzie przyjmują się do pracy nawet za darmo (naprawdę są takie przypadki) żeby tydzień popracować, żeby szef ocenił czy się nadaje i wtedy już go zatrudnił. Ale jakimś dziwnym trafem się